Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi készteti a 18 éven aluliakat hogy melegek legyenek?
Rákérdeztem, és akkor elmondta.
19/F: nem tudom neked mi körvonalazódik, talán egy naprendszer a sok füvezéstől .
18/F: Nincs harag, de akkor állísd be hogy lehessen írni privit.
Az állatokat arra értettem, hogy eddig az a tévképzet alakult ki hogy mindannyian ilyen Stejner Kristófok vagytok akik izraeli kecskebaszókkal jönnek össze, és meglepve tapasztaltam hogy nem az aktuális divat, a hajbelövés, az ápolt köröm meg az ilyesmi az ami fejeteken forog a sok f.sz mellet .
18/f.., gondoltam h Pesti vagy... És tutytipp, barátod is akad :P
Kérdező: Röhögtem a körvonalazódós megnyilvánulásodon :D Vicces volt. Tényleg nem vagyunk Steiner Kristófok, bár meglepődnél, mert kristófról azt hallottam, h nagyon művelt, és baromi jó arc...persze csak hallottam, de ő már inkább a hajtűdobáló kategória. :)
És az h furán érzed magad vele...Sztem próbálj meg sokat találkozni vele, segiteni neki, ha akar mesélni akkor hallgasd meg..Neked sokat fog segiteni ha kezdetben a fejedben a srác nevét női névvé alakitod, vagy ilyesmi...és ugy adsz tanácsot. És ha már volt olyan bátor és beismerte, kérdezz tőle...sokat. nagyon sokat. Ő is biztos kellemetlenül érzi magát.
19/F! Nem, nincs barátom.
Kérdező: Ennek tényleg örülök. Amúgy én is azt hallottam az egyik barátomtól, aki személyesen is ismri a Kristófot, hogy rendkívül értelmes és művelt stb.
Én nem iagzán vagyok ilyen divat bu'zi azaz hogy nem kell órákat a tökör előtt álnom ahhoz, hogy ki merjek lépni az utcára meg ilyesmi. Ennél egy kicsit értelmesebbnek tartom magam (megint nem ego) de több nyelven beszélek meg ilyesmi és ez nekem fontosabb is mint az hogy milyen alapozót vegyek.
Meg tudom érteni, hogy furcsán érzed magad enyenlőre a közelében, de próbáld meg túltenni magad ezen. Beszélgess vele sokat, próbáld meg megismerni a meleg énjét is, mert ez is hozzá tartozik. Én az ő helyében félnék erről most így neked beszélni, ezért lenne könnyebb ha te kezdeményeznéd a beszélgetést. És még ha undorítónak is tartod, amit mond, akkor se fujjogj vagy grimaszolj...egyszerűen hallgasd meg. Aztán ha megbeszéltétek utána már egy teljesen normális téma lesz ez is. És egy fél év múlva majd tök normálisan tudsz arról beszélgetni vele, hogy ki tetszik neki vagy bármi hasonló.
18/F
p.s.: Már lehet írni nekem privit ;)
Köszi a segítséget ! De most hogy kérdezzem meg, hogy kinéztél magadnak vmi jó pasit? vagy mittomén Brad Pittre verted ki ? vagy miiit ?
18/F:
ment egy privi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!