Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi készteti a 18 éven aluliaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi készteti a 18 éven aluliakat hogy melegek legyenek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom felfogni. Aki érintett, légyszives magyarázza el.
2010. ápr. 17. 23:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Nem vagyok érintett, de a divatra tippelek. Ez már elég rég elkezdődött, lassan meg is szokjuk.
2010. ápr. 17. 23:20
 2/36 anonim ***** válasza:
Nemi identitás zavar.
2010. ápr. 17. 23:21
 3/36 anonim ***** válasza:
Mert az mostanában menő. Szóval divat.
2010. ápr. 17. 23:21
 4/36 anonim ***** válasza:
Van, aki meleg vagy leszbikus, és ezt már korán észreveszi magában. lehet kíváncsiság, biszexuális nyitottság. Szerintem nincs több meleg,mint régen, csak ma már nem övezi ezt akkora elhallgatás. Attól, hogy nem kötelező a melegeket utálni, még nem lett divat. Ha én nem élvezek valamit, akkor hiába "divat"', nem élvezem.
2010. ápr. 17. 23:32
 5/36 anonim ***** válasza:
Ez a divat. ráadásul néhány b.uzi még a lányoknál is lányosabb már.
2010. ápr. 17. 23:39
 6/36 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy nem tehet róla. Nagy részben biológia (állatvilágban is van homo), más része nemi identitás probléma.

Egyébként az emberek 80%-a képes elcsúszni homo irányba, ha olyan élethelyzetbe kerül Kinsey vizsgálatai alapján.

10% aki homo teljesen, és 10%, aki semmi esetre sem lesz az soha.

Ezek alapján érdemes ítélkezni felettük...

2010. ápr. 17. 23:41
 7/36 anonim ***** válasza:
87%

A homoszexualitás genetikai eredetű defektus. Ahogy a nemi vágy felébred egy fiatalban, a hetero a másik nem iránt kezd érdeklődni, a homo a saját neme iránt. Biológiai kényszerből.

Emellett előfordulhat divat és kíváncsiság is.

2010. ápr. 18. 01:22
 8/36 anonim ***** válasza:

Ez a divat mst olyan divatoslett mindent ezzel magyarázni... Ez hülyeség. Sokat olvastam már erről hogy tudjam miért alakult ki ez bennem, de a legmeggyőzőbb az a verzió, hogy anyudtól "kapod" ugymond és a másik fele a nevelés. Én ugy hallottam aki meleg 80%az anyjától"kapja" a többeben meg nevelés, értem itt azt h sok törődnek vele, végülis nemtom, nekem is norm családom van.

A kiváncsiság jó indok, megtetszik neki, talán jobban mint egy csajjal, és marad a srácoknál.

Ez miért volt kérdés amugy? Irj privit mjd...

2010. ápr. 18. 10:18
 9/36 anonim ***** válasza:
19/f voltam
2010. ápr. 18. 10:19
 10/36 A kérdező kommentje:
Igen az utolsó hozzászólással egyetértek, könnyen lehetne csak a divatra fogni. De mi az a folyamat, ami által jobban kívánják a f.szt mint a p.ncit? Vagy mit látnak egy srácban ?
2010. ápr. 18. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!