Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi készteti a 18 éven aluliakat hogy melegek legyenek?
Úgy, hogy nem tehet róla. Nagy részben biológia (állatvilágban is van homo), más része nemi identitás probléma.
Egyébként az emberek 80%-a képes elcsúszni homo irányba, ha olyan élethelyzetbe kerül Kinsey vizsgálatai alapján.
10% aki homo teljesen, és 10%, aki semmi esetre sem lesz az soha.
Ezek alapján érdemes ítélkezni felettük...
A homoszexualitás genetikai eredetű defektus. Ahogy a nemi vágy felébred egy fiatalban, a hetero a másik nem iránt kezd érdeklődni, a homo a saját neme iránt. Biológiai kényszerből.
Emellett előfordulhat divat és kíváncsiság is.
Ez a divat mst olyan divatoslett mindent ezzel magyarázni... Ez hülyeség. Sokat olvastam már erről hogy tudjam miért alakult ki ez bennem, de a legmeggyőzőbb az a verzió, hogy anyudtól "kapod" ugymond és a másik fele a nevelés. Én ugy hallottam aki meleg 80%az anyjától"kapja" a többeben meg nevelés, értem itt azt h sok törődnek vele, végülis nemtom, nekem is norm családom van.
A kiváncsiság jó indok, megtetszik neki, talán jobban mint egy csajjal, és marad a srácoknál.
Ez miért volt kérdés amugy? Irj privit mjd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!