Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kerlek mondjatok meg szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerlek mondjatok meg szerintetek szeret?

Figyelt kérdés

3 honapja jarunk a baratnommel en nagyon szeretem es szokszor is mondom neki. O is sokszor mondja es van hogy nagyon erezteti velem ami nagyon jo erzes mivel o nekem az elso komolyabb kapcsolatom. De neha olyan aprosagokon huzza fel magat es elkezd velem veszekedni. 1-2x mar felhoztam esetleg azt is hogy szeretne-e mar az elso kozosulest de azt mondja h o meg akar varni....

A baratom szerint azert veszekszik velem annyit mert mar nem szeret es megunt. Lehet hogy van benne valami.

Neha nem tudom mar mire gondoljak pont mikor kellene h vigasztaljon akkor jon ra a veszekedes.

Szerintetek szeret?

18/F

2010. ápr. 17. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy veszekedtek, még szerethet... Ne bánkódj, inkább próbálj egy kicsit magabiztosabb lenni...
2010. ápr. 17. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, szeret. Csak még fiatal, és nem tudja hogy kell normálisan kommunikálni egy normális kapcsolatban. Tanítsd meg rá.
2010. ápr. 17. 23:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet h pont en nem tudom neki volt mar 3 eves kapcsolata is. Nekem 1-2 naposak voltak csak o az elso akit igazan szeretek
2010. ápr. 17. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Min veszekedtek??

NE erőltesd még a szexet főleg,ha szűz,majd úgyis összejön meg lesz a megfelelő pillanat nem kell azt kérdezgetni.

PL: képzeld el,hogy épp néztek valami DVD-t és mondjuk megsimogatod a combját,aztán nézz rá és látod a reakcókat,csókold meg,aztán erősebben markolj feljebb a combjába,ha odatesz a kezét és eltaszítja,akkor még nemakarja,de csókold tovább és folytassátok átölelkezve a filmnézést,majd egyre többször próbáld ezt és addigra már több hónapja lesztek együtt,mint 3 és akkor fogja majd érezni,hogy szerelemmel szeret. Lehet még korai neki és csak felhúzod azzal,hogy "cseszegeted".

2010. ápr. 17. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:

mondjuk mar oralisan is csinaltam neki:P

barmikor szinte engedi h benyuljak a bugyiba :)

mondjuk nekem nem az a legnagyobb problemam h engedi vagy sem

hanem az h felek h mivel nem engedi lehet h nem szeret ugy mint en ot

2010. ápr. 17. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne a szextől vagy a pettintől tedd függővé,hogy szeret-e.Ne így kelljen bebizonyítania a szerelmét,mert ez nem fair.Az első együttléthez nem elég szerelmesnek lenni,egy bizonyos fokú lelki érettség is kell,hogy ő is késznek érezze magát rá és ha még nincs itt az ideje,akkor az nem azért van,mert nem szeret!

A veszekedésekről nem tudok túl sokat mondani,ez minden kapcsolatban előfordul,nyilván az okok sem elhanyagolható szempontok.Ha érezteti és mondja,ogy szeret,akkor higgy neki!

2010. ápr. 17. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!