Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 37éves vagyok, és nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37éves vagyok, és nincs Jogsim! Ez nagy hátrány csajozásnál?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 07:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

"És ha Anyagi dolgok miatt nem sikerült megszereznem?Ugyanis már a forgalomban vezettem,de nem tudtam tovább finanszírozni,megszünt a munkahelyem,és így buktam az egészet."

Akkor nem a jogsi lesz a hátrány, hanem az, hogy 37 évesen nem rendelkezel akkora anyagi önállósággal, hogy egy jogosítványt megfinanszírozz (ami azért nem egy vagyon)

2016. júl. 31. 09:18
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként erről a baj e ha nincs jogsim->mert nincs pénzem->mert nincs munkám sorozatról az jut eszembe mikor a kamionos felhívja a főnökét, hogy letört a kamion bal tükre. Mire a főnök megnyugtatja, hogy semmi baj, mással is előfordul, cseréltesse nyugodtan ki. Erre a sofőr mondja, hogy nem tudja, mert rajta fekszik a kamion...
2016. júl. 31. 09:20
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem a jogsi hiánya a kizáró ok.
2016. júl. 31. 09:25
 14/29 anonim ***** válasza:
Az szintén kizáró ok minden nőnél, hogy nem állsz jól anyagilag.
2016. júl. 31. 09:28
 15/29 anonim ***** válasza:

kövezzetek meg, de nekem már az is gyanús lenne,hogy 37 éves és még mindig ott tart,hogy csajozik . ennyi idősen a normális réteg régen házas,gyerekek stb.

ha tegyük fel elváltál,akkor érthető a dolog. de ha még nem volt eddig egy épkézláb komoly kapcsolatod,akkor nekem az inkább hátrány lenne,mint hogy nincs jogsid.

bár a jogsit sem tudom megérteni.hogyha a forgalomig eljutottál,akkor miért nem fejezted be? amúgyis úgy kéne elkezdeni a jogsit,hogy félre van rá téve a pénz. de ha meg nem,akkor meg folyamatosan fizetni a fizudból. nem is értem miért hagytad abba a végén. és ezt attól függetlenül mondom,hogy nem akkor baj ,hogyha nincs jogsid. de azért valljuk be jobban szeret mindenki autózni, mint bkv-zni meg vonatozni.

2016. júl. 31. 09:46
 16/29 anonim ***** válasza:

"kövezzetek meg, de nekem már az is gyanús lenne,hogy 37 éves és még mindig ott tart,hogy csajozik . ennyi idősen a normális réteg régen házas,gyerekek stb. "

Igen, sokáig én is ezt vallottam, boldog voltam a párommal, közös házvásárlás előtt álltunk, babát terveztünk, majd derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy ő még élni akar (ez alatt első körben egy pár egyetemista srácot, és koncerteket értett, most második körre pedig kétségbeesett társkeresést).

Idén leszek 37, kicsit több, mint egy éve még azt gondoltam, hogy most a gyerekem fogom a karomban tartani, ehelyett, ahogy Te fogalmazol "csajozok" (bár ennek nem nevezném, inkább szeretném megtalálni azt, aki már kibulizta magát, és nem 33 évesen jön rá, hogy neki még egy tánc hátra van a diszkóban)

2016. júl. 31. 09:51
 17/29 A kérdező kommentje:
Kinek mi a vagyon.Meg aztán kőbe van vésve,hogy ennyi évesen gyerek család stb?Elég érdekes érveket hoznak fel egyesek,ahhoz képest,hogy nem is ismernek.Se hátteret se semmit.Egyben Bírók,és hóhérok.Tiszta Vicc.
2016. júl. 31. 10:41
 18/29 anonim ***** válasza:

"Elég érdekes érveket hoznak fel egyesek,ahhoz képest,hogy nem is ismernek.Se hátteret se semmit.Egyben Bírók,és hóhérok.Tiszta Vicc."

Te jöttél, és kérdeztél meg egy csomó idegent arról, hogy mondjon ítéletet. Most pedig, hogy ez nem tetszik, felháborodsz.

2016. júl. 31. 10:45
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ciki! 37 evesen csak B tipusud nincs? Nekem van: A,B,C kategoriaju jogsim es szegyellnem ha nem így lenne. Egy ferfi legalabb egyfele jarmuvet tudjon mar iranyitani. Vicc.
2016. júl. 31. 10:47
 20/29 anonim válasza:
Nekem 18 évesen van B, de nemsokra mentem vele a csajozás terén. :D
2016. júl. 31. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!