Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy szerelem teljesen elmúlik nem is igazi szerelem volt?
Eddig nem volt részem megtapasztalni csak azt, hogy szeretem de el kell felejtsem mert nem akar tőlem semmit.
Most viszont beleszerettem egy fiúba, ő volt a második "nagy" szerelmem. Igazából ő sem akart tőlem semmit, de állandóan együtt voltunk, sőt szexeltünk is. Amolyan barátság extrákkal. Mivel tudtam, hogy szeretem és, hogy sajnos megszakítani se tudom vele a kapcsolatot mivel túl közel lakunk egymáshoz és akárhol összefuthatunk úgy döntöttem inkább kihasználom a lehetőséget ameddig lehet. 2 évig voltunk így el, most jutottunk el oda, hogy nem csinálunk közös programokat viszont még mindig van szex. Vagyis most már nem lesz mert én úgy érzem teljesen kiszerettem belőle.
Már próbáltam neki mondani, hogy nekem nem kell a szex de ilyenkor megsértődik. És bár már eljutott oda, hogy kimondja, hogy szeret (bár kapcsolatot nem akar) én úgy érzem belefáradtam. Annyi időt és energiát rá fektettem ami nem lett viszonozva úgy ahogy szerettem volna, hogy teljesen ki is ábrándultam belőle.
Gary Chapman elég jól leírja, hogy mi a szerelem...
átlagosan 2 évig tartó euforikus érzés, amitől tökéletesnek látod a másikat...jobb is ha elmúlik egy idő után! és megtanulod szeretni!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!