Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha az utcán ez történne hogy reagálnátok?
ha ölelésre, érintésre vágyom, akkor attól vágyom rá akit szeretek, vagy legalábbis kedvelek. ismeretlen emberek ölelése felesleges.
10-es voltam...
Nem nekem szól, de ha szeretetre vágysz, azt egy idegen ölelése nem adja meg, csak olyané, aki szeret.
Idegenek ölelésére nem vágyom.
Amit leírsz, azt zaklatásnak hívják. Vágysz rá... és? Én meg vágyok egy csomó pénzre, mégsem rabolok.
akkor a legtöbb ember szerencsés szerintem. ha az lenne normális, hogy mindenki idegeneket akar ölelgetni amikor olyanja van, akkor mást se látnánk az utcán...
zaklatásnak nem nevezném, de nem csoda hogy már ellenszenvet éreznek válaszolók, amikor ilyenek hangzanak el, hogy egy dugásra könnyebb felszedni valakit blabla. tehát még az érezze kellemetlenül magát, aki elutasítja egy idegen nyomulását. mert az idegen vágya legyen felsőbbrendű a sajátjánál, mégha neki esetleg kellemetlen érzés is egy idegen érintése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!