Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért okoz a férfinak örömöt, ha eltarthat egy nőt?
Párodnak valami baja van, feltételezem kiskorából, pl szüleitől látott valami szörnyűt, esetleg nem kapott meg valamit, hiényt szenvedett-sérült, és ez a viselkedésminta most ebben nyilvánul meg neki.
Pszichológus segítségével fel kell tárni, hogy mi sérülhetett benne, és helyettesíteni egy jó viselkedésmintával ezt a rosszat.
Minden bizonnyal nem elégít ki semmilyen szükségletét az, ha eltarthat, nem okozhat neki örömet.
Kompenzálja a múltban történteket, de még mindig nem sikerült neki megfelelően megélnie azt a korszakát
Szerintem a mosást, főzést, takarítást és szeretettel teli várást egy dolgozó nő is meg tud teremteni a férjének. Nem hiszem, hogy itt ez a lényeg.
Azt már korábban én is hallottam, hogy a férfiaknak az önbecsülésének például jót tesz, ha többet keres. Ez még mindig erősíti őket abban a hitben, hogy "a férfi az úr a háznál". De hogy ezért ne dolgozz...? Hát, nem tudom. Én biztosan nem örülnék, ha "nem dolgozhatnék". Az anyagi szabadság nálam sokat jelent.
hatalom vágy mert belül komoly önbizalom hiányosak
az ilyenek mindig rossz vége lesz
dominancia.
de szexi? erről legfeljebb a ku rva-hasonlat jut eszembe. és ezzel egyáltalán nem bántani akarlak.
dolgozni viszont nem csak a pénz és a függetlenség miatt jó.
aligha lesz a takarításból és a szeretettel várásból akkora sikerélményed, mintha naponta különféle emberekkel találkozol, és valami necceset jól megoldasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!