Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen tudhatja magáról valaki, hogy leszbikus?
nem mondom hogy biszexuális vagyok, meg azt sem hogy lezbikus, de én mindig megnézem a lányok fenekét:D egyszer azon kaptam magam, hogy a haveri társaságommal (fiúk, és én is tiszteletbeli fiú vagyok) egyszerre néztünk a csaj után, aztán meg egymásra néztünk, és én szólaltam meg először: Nah, ha ez elémállna és mondaná hogy most nyalj, megtenném. Persze röhögtünk rajta. aztán a fiúk oldalba boxoltak, hogy maradjak csak a fiúknál:D
Vicces volt... igazából kifejezetten örömöt lelek a lányok látványában. Ha van barátom, akkor még vele is megbeszélem ezeket a dolgokat, hogy látta-e azt a jó csajt? és tök jókat tudunk beszélgetni róla, viszont más pasikra rá se nézek, csak a barátomra... :D
Én 16 évesen már tudtam magamról, hogy meleg vagyok. De ez egyénfüggő. Van aki sokáig magában sem meri tudatosítani.
De akiket én ismerek azok közül mindeki olyan 12-13-14 évesen eszmélt rá vagy inkább jobban mondva érzete meg.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!