Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen tudhatja magáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen tudhatja magáról valaki, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés
Pl. ha egy helyes fiút lát az utcán, megnézi, de nem mozgat meg benne különösebben semmit, a fiúval való szextől undorodik, a lánnyal való érzelmi és testi kapcsolat pedig vonzza. Ez 16-17 évesen mit jelent?
2010. ápr. 17. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
azt, hogy leszbi, vagy csak ki akarja próbálni.
2010. ápr. 17. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:
kérek még válaszokat
2010. ápr. 17. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 16 éves lány már elég idős ahhoz, hogy eltudja dönteni, melyik nemhez vonzódik.
2010. ápr. 17. 17:25
 4/6 anonim válasza:
Én egy ideig úgy voltam hogy biszex vagyok, aztán mégis visszatértem a fiúkhoz... Csak próbálgatod magad és még nem lehetsz százszázalékosan biztos abban hogy kivel mit. Majd később úgyis kiderül ez a dolog.. Szerintem.
2010. ápr. 17. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:

nem mondom hogy biszexuális vagyok, meg azt sem hogy lezbikus, de én mindig megnézem a lányok fenekét:D egyszer azon kaptam magam, hogy a haveri társaságommal (fiúk, és én is tiszteletbeli fiú vagyok) egyszerre néztünk a csaj után, aztán meg egymásra néztünk, és én szólaltam meg először: Nah, ha ez elémállna és mondaná hogy most nyalj, megtenném. Persze röhögtünk rajta. aztán a fiúk oldalba boxoltak, hogy maradjak csak a fiúknál:D

Vicces volt... igazából kifejezetten örömöt lelek a lányok látványában. Ha van barátom, akkor még vele is megbeszélem ezeket a dolgokat, hogy látta-e azt a jó csajt? és tök jókat tudunk beszélgetni róla, viszont más pasikra rá se nézek, csak a barátomra... :D

2010. ápr. 17. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen már tudtam magamról, hogy meleg vagyok. De ez egyénfüggő. Van aki sokáig magában sem meri tudatosítani.

De akiket én ismerek azok közül mindeki olyan 12-13-14 évesen eszmélt rá vagy inkább jobban mondva érzete meg.

18/f

2010. ápr. 17. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!