Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek során a legnagyobb pofára esés kapcsolat téren?
#11:
A nők rafináltak, megoldotta :-P Távkapcsolatban voltunk akkor már, mert én a válás után elköltöztem másik városba munka miatt. 4 napot nem voltam ott egy héten, gyerekek iskolában ... volt bőven lehetősége, amit kihasználhatott.
"El is jegyeztem. Már kb másfél éve kapta a gyűrűt, mikor elkezdte kikönyörögni, h vegyem is el. Eljátszadoztam a gondolattal"
Ezt csak én nem értem? Eljegyezted úgy, hogy nem is akartad elvenni?? Így nem akkora csoda, hogy otthagyott....
Amikor a régebbi "nagy szerelmemmel"voltak gondok,de felkeresett,hogy ő mennyire szeret, hiányzom stbstb. Holnap fussunk már össze megbeszélni a dolgokat.
De akkor már csak közölte: délután találkozott egy csajjal,leszek- e a szerető?.... :'D
#13:
Ja, ezt én sem vágtam. Az eljegyzés arról szól, hogy kifejezem, hogy el akarom venni ...
7-es Válás után meg értelemszerűn nem megcsalás, ha mással fekszik le.
11. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!