Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam a tudtára vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval az a helyzet, hogy már elég régóta ismerek egy srácot, akivel mindig is nagyon jól kijöttünk. Csak barátként tekintettem rá, de utána rájöttem, hogy ő többet is el tudott volna képzelni kettőnk között. Erre igazából úgy jöttem rá, hogy egy harmadik fél azt mondta, mi úgyis össze fogunk jönni, én viszont kiröhögtem, és mondtam, hogy ugyanmár! Erre láttam az arcán a csalódottságot a srácnak. Sajnáltam, mert akkor jöttem rá, hogy ő valószínűleg szerette volna. De ettől függetlenül ugyanúgy elszórakozgattunk meg minden utána is. Nekem így jó is volt (meg egyébként neki is, tehát olyan komoly érzelmei még akkor se voltak). Emberileg kedveltük egymást nagyon, plusz neki külsőleg bejöttem, de ennyi, onnantól kezdve úgy tekintett rám - érthetően -, mint akihez nem közeledhet "úgy", csak néha poénból "flörtölgettünk", de mindketten tudtuk mindig, hogy csak poén. És ez engem abszolút nem is zavart. Éveken keresztül volt barátnője is, de emellett ugyanúgy elvoltunk mi is. Aztán egyetem miatt más városba költöztünk, tehát alig tartottuk a kapcsolatot, de néha azért dumáltunk vagy csoportosan páran találkoztunk, olyankor is tök jól kijöttünk mi ketten is. Most úgy alakult, hogy valószínűleg ő is eljön abba a városba, ahol én vagyok, lesz is majd egy kis csoportos városozás valamikor, amikor már beköltözött. Tehát találkozni fogok vele is, meg néhány régi baráttal, akik szintén abban a városban vannak most, ahol én is.

Közben azt is megtudtam, hogy valószínűleg szakított a barátnőjével, de ez nem 100%-os infó. És úgy érzem, hogy lehet, hogy mégis jó lett volna, ha nem "utasítom el". Szóval lehet, hogy megpróbálnám vele. Nyilván ha mégis van még barátnője, akkor nem teszek semmit, de ha nincsen, akkor szerintetek hogy hozzam a tudtára, hogy én már "megközelíthető" vagyok olyan téren is számára?

Előre is köszönöm az ideillő, normális stílusú és nem gyalázkodó és/vagy troll válaszokat!

23/L

2016. júl. 27. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi egyebet ne tegyél, csak azt, amit mással is tennél :) Attól, hogy ismeritek egymást, csak könnyebb a dolgod. Hamarabb észreveszed, hogy melyik jelekre reagál, stb.

Szóval tegyél úgy, mintha csak egy srác lenne, aki tetszene. Mosolyogj rá, érintsd meg, ha nem veszi a lapot, akkor pedig utalj rá. Ha ezt sem veszi, akkor pedig mondd el neki úgy, ahogy van. :)

2016. júl. 27. 23:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, csak az a baj, hogy én 23 évesen még abszolút nem vagyok olyan tapasztalt, mint a többi korombéli. Általában leblokkolok a srácok társaságában, mármint ha nekem is bejön az illető vagy akarnék valamit. Vele abszolút el tudtam magam engedni, mert egyrészt ő elérte, hogy sikerüljön, másrészt rá ugye nem úgy tekintettem. Most viszont úgy gondolom, hogy vele lehet, hogy mégis működhetne.

Szóval csak apró jeleket tudnék maximum küldeni, én nem tudom, hogyan "kell" viselkednem azzal, aki bejön. Általában a pasikra hagyom az irányítást ilyen téren.:D Csak nem tudom, milyen jeleket tudnék küldeni, amiből leszűrheti, hogy már más a hozzáállásom.

2016. júl. 27. 23:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Ammúgy köszönöm a válaszod!! :-)
2016. júl. 27. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Szívesen :)

Ezen meg ne izgulj, ösztönből jön :)

Ráadásul felismerted az arcán azt, hogy sajnálta, amiért elutasítottad. A te érzéseid is ugyanúgy tükröződnek a szemeidben, az arcodon. És ha ezt nem próbálod elfojtani, vagy eltitkolni, akkor ő is észre fogja venni :)

2016. júl. 27. 23:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm! :-)

Akkor majd megpróbálom. Már csak az lesz kétséges, hogy akkor tényleg szakított-e vagy sem.

2016. júl. 28. 00:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Menni fog ez :) Én szurkolok neked. Aztán majd ha túl vagy a dolgon írd már le, hogy hogy sikerült a dolog. :)
2016. júl. 28. 00:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy felszabadult pillanatotokban:

"Józsi, mikor fogsz elhívni és hova?" ;)

2016. júl. 28. 00:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Egyelőre nem tudom, mikor esedékes, de majd mesélek. :-D

Még csak egy kérdés viszont..... nyilván nem akarom konkrétan letámadni, hogy szakítottak-e, de valahogy mégiscsak meg kéne tudakolnom. Esetleg kérdezzek rá, hogy mi a helyzet velük? Nem lenne túl tolakodó ennyi idő után vagy nem esne neki rosszul, ha esetleg nagyon friss a dolog?

2016. júl. 28. 00:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom nem. Elvégre te nem tudsz semmit :) Ha annyira padlón lenne, akkor eleve el sem menne olyan közösségbe, ahol nyilvánvalóan szóba fog kerülni a dolog.
2016. júl. 28. 00:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi szépen! :-)
2016. júl. 28. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!