Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem, hogy a párom miatt szinte minden nap írnak rólam az újságok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sztár, meg semmi ilyen. Olyan helyzetbe kerültem, a páromnak "köszönhetően", hogy egy külföldi országban lassan napi szinten van valami rólam/rólunk az újságban. Nem nívós újság, vagy valami, tipikus szennylap, mint nálunk a b betűs napilapok. A legjobban az zavar, hogy már egy átlagos, mindennapi tevékenységet (vásárlás, elmenni a kozmetikushoz, vagy hasonlók) sem tudok megtenni nyugodtan, folyamatosan attól tartok, hogy mikor látom viszont magamat valahol. (Volt már erre példa, hogy a mindennapi dolgaimról is "cikk" született)

A párom így nőtt fel, őt már nem zavarja, de én képtelen vagyok így nyugodtan élni.

Nem személyes tapasztalatot várok, mert tudom, hogy ez viszonylag ritka dolog, de bármi tanácsot , ötletet szívesen meghallgatnék, inkább a pszichés részéről a dolognak, mert fejben nem tudom ezt megemészteni...

Köszönöm előre is.

2016. júl. 27. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kuldenel kepet a cikkekrol?;)

Ki a parod??

Amugy ezt vele targyald meg.

2016. júl. 27. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Ertem a problemat, es nem bunkosagbol irom, de erre a kerdesre megis milyen valaszt varsz? 1. Elhagyod a parod. 2. Megszokod. +1. Mimelitek a szakitast. Mas nagyon nincsen.
2016. júl. 27. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Mindenki másképp kezeli az ismertséget. Például ott volt Bud Spencer, akinek nagyon sokáig a közönség szinte semmit nem tudott a családjáról. Aztán van olyan is, aki teljesen kirakatban él.

Beszélj erről a pároddal, de alapvetően te döntesz, hogy tudsz-e ehhez alkalmazkodni, vagy sem.

2016. júl. 27. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolso Bud Sp. Mar meghalt. Ertelmesebb lenne elo. Peldat elohozni.:/
2016. júl. 27. 19:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Bud Spencer kortársunk volt, még csak nemrégiben halt meg, ő egyáltalán nem rossz példa, csak mert már nem él.
2016. júl. 27. 19:28
 16/17 anonim ***** válasza:

már bocsi, kérdező, de amikor összejöttél a pároddal, biztosan imponált neked, hogy híres, és írnak róla a lapok.

gondolom, hogy ez nem a negatív oldalon volt, amikor még megvolt a rózsaszín köd, nem igaz?

btw komolyan azt gondoltad, hogyha xy hírességról írnak a bulvárlapok, akkor a csajáról nem fognak írni? hogy valamilyen szinten te kimaradsz majd ebből?

szerintem jobb lesz hozzászoknod, hogyha leszaladsz a boltba, akkor is tűsarkúba és teljes sminkbe tedd, mert az fog lejönni, hogy milyen lomposan járkálsz az utcán! :D

viccet félretéve, valószínű ez a tipikus "megszoksz vagy megszöksz" szituáció. és szerintem, ha bújkálni próbálsz, akkor méginkább izgalmas leszel számukra.

2016. júl. 29. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:
ki a pasid?
2016. aug. 4. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!