Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem, hogy van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem, hogy van egy lánya? Nyilván ő az első ez természetes!

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, de van egy kicsi gyereke. Első pár órában közölte, hogy van. Kicsit megijedtem, de persze nem a gyerektől. (Nekem nincs gyerekem) Attól félek, hogy a gyerek anyukája utálattal fog rám nézni, és ez megnehezít mindent. Természetes, hogy a lánya az első, és hogy a lánya anyukájával beszél, de félek. Félek, hogy a gyerek ellenem lesz nevelve. Gyönyörű a kislány, alig várom, hogy őt is megismerjem. Hogy lehet ezt a helyzetet kezelni? A srác nem tudom még mennyit beszél az exével, de a kicsi miatt gondolom mindennap. Félek, hogy csak egy pótlék lennék. Nagyon jól kijövünk a sráccal, majdnem az összes érdeklődésünk közös, de azt tudom, ha a gyerek anyja támadna, akkor logikusan mellé állna a gyerek miatt. Nekem teljesen új a helyzet, félek belevágni, de szeretnék :) tippek, ötletek? Kérlek segítsetek
2016. máj. 26. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

És a kislány?

Mióta nincsenek együtt?

2016. máj. 26. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
En kicsit a masik oldalrol tudok nyilatkozni,napi szinten kontaktolok a gyerekeimrol az apjukkal de ezekrol akkor amikor a parom nincs velunk.Tud rola persze de nem terhelem vele.Munkaido utan mindenki a sajat csaladjaval foglalkozik,exem nem hivja a lanyainkat,en sem akkor kuldok kepeket roluk stb.A gyerekek azonnal elfogadtak a paromat,igaz lanyok es o meg ugye pasi,na meg veluk el.Nem igazan ertem a felelmedet.A lathatasos dumalasoknal latod nem kell jelen lenned,a kislany alapesetben kethetente hetvegen lesz veletek,ebben az esetben is max jofej apabaratnonek kell lenned,ilyen rovid idokben kulonosen nem fogsz anyuval nevelesi kerdesekben utkozni.Ha extra rendes akarsz lenni,jol kifaggatod h mit var toled abban a ket napban,hogy ne egy total mas gyereket kapjon vissza aki aztan 2 napig hisztizik mert otthon masok a szabalyok.Szoval ne aggodj,ezek nem paras dolgok.Amennyiben anyu jol all hozzad es nem ellened dolgozik.Ezt elore sosem lehet tudni de allj hozza ugy h rendes no.Vagj bele ha a pasiert megeri es raersz agyalni ezeken amikor felmerulnek.Beszeld meg a pasival az aggalyaidat es biztasd h szeretnel mindenkinek megfelelni,segitsen neked mindenben.O is tudja h ot igy elfogadni kicsit bonyolult,de hidd el ezerszer konnyebb mintha veletek elne a kislany es nevelned kellene.
2016. máj. 27. 00:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Fél éve nincsenek együtt, 24 évesek vagyunk, kislány 2 múlt.

Második neked meg köszönöm szépen :)

2016. máj. 27. 00:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Fél év az elég kevés, ha előtte gondolom éveket voltak együtt... tudod, miért szakítottak? Milyen a hangulat most közöttük? Az anyukának van új párja?
2016. máj. 27. 09:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Napról napra többet tudok meg. Naponta találkozik a lányával. Azért szakítottak, mert nagyon sokat veszekedtek, meg a csaj félrelépett, és a srác mondta, hogy na szia. Azt mondta alig várja, hogy megismerjem a kicsit. És ma megkérdezte, hogy engem ez zavar? Persze nemmel feleltem.
2016. máj. 27. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretne bemutatni a kislanyanak,akkor nagyon komolyan gondolja:)
2016. máj. 27. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!