Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi SOHA nem barátilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi SOHA nem barátilag közeledik egy nőhöz, ha közeledik. Erről mi a véleményetek? Általánosságban ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Olyan helyeken, ahol valamilyen szinten egymás társaságára vannak utalva az emberek, ott ez nem igaz. Pl. a fiú egyetemi csoporttársaimmal szerintem jó viszonyban voltam/vagyok, pedig tudom, hogy egyik sem akar/akart tőlem semmi többet. De nem is örök, mindent átívelő szoros barátság van köztünk, inkább haverság.

Az viszont általában igaz, hogy csak úgy spontán egy férfi nem nagyon kezd el ismerkedni olyan nővel, akivel nem tudna többet elképzelni.

2016. júl. 26. 21:24
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:

Attól függ, hol közeledik. Interneten valóban nem barátságból :D Senki nem néz rá egy ember fényképre, és gondolja, hogy csodálatos barát lehet :D

De ismerősi körből pl abszolút lehetséges, nem minden pasi nézi szexuális tárgynak a nőket :D

2016. júl. 26. 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem SOHA szóval együtt már hülyeség. Általában igaz, de van rengeteg olyan helyzet, ahol normális és hetero férfi egy nem-ronda, hetero nővel barátságba kerül, és semmi hátsó szándéka nincs. Pl munkahely, egyetem, akármi. Főleg olyan helyzetekben, ahol egyenrangúak, ugyanazt csinálják és sok időt töltenek együtt. Ebből nem feltétlenül következik, hogy barátok lesznek, de jobban generálja, mint bármi más szitu.

De aztán persze definiálid a közeledést. Nem fog egy férfi szerintem elhívni barátkozni egy romantikus vacsira... És a rendszeres vállsimi/karsimi/combsimi se a barátság jele... De ha csak "Várj már meg, 2 perc és megyek én is" mondatra hajlandó várni két percet, mert ugyanarra megyünk haza és dumálunk az úton, sőt neadjisten jövő héten ő szól, hogy én várjam meg, sőt akár erre rá is szokunk, az még nem feltétlen jelent semmit.

2016. júl. 26. 23:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Rengeteg fiúbarátom van és igaz, volt, aki bepróbálkozott, de nem ez a jellemző. Aztán volt, hogy baráttal jöttem össze, pedig előtte sosem vonzódtunk egymáshoz. De van olyan barátom, aki évek óta az és sose hajtott rám. Volt, aki utólag mesélte, hogy fel akart szedni, dehát mindig van valakim, ő meg nem pofátlan :D Van olyan barátom, aki rendszeresen lát majdnem meztelenül, de semmi szex vagy vonzalom nincs, semmi olyat nem csinálunk. Emberfüggő. Van, aki nagyon nyomult és el kellett hajtanom. De eddig csak kétszer fordult elő, hogy rámhajtott egy barát, ja nem, 3-szor. 3 meg nem sok :)
2016. júl. 27. 00:36
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
IGAZ! Hozzám még soha, egyetlen egy férfi sem közeledett, őszinte, színtiszta barátként. Mindig ott volt bennük a lehetőség, hogy pu.cit látnak bennem. Mindig! Persze nem egyértelműen ezzel nyitnak...annyira nem hül.ye azért a többség, de pár csevej után gyorsan kibújik a szög a zsákból és mindenre fény derül. Addig vagyok érdekes, míg esélyt látnak arra, hogy megkapjanak. Onnantól fogva, hogy felvilágosítom őket, hogy házas vagyok és esélytelenek...eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. Nem hiszek a férfi-nő barátságban. Abban nem, amiben SOHA, egyik fél sem érzett még csak egy pillanatig sem többet, mint a másik. Szerintem tényleg tiszta, őszinte barátság a két nem közt max párkapcsolat ideje alatt...vagy esetleg után lehetséges. Tehát szex után. Előbb nem.
2016. júl. 27. 07:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdés, mi számít közeledésnek. Mert pl. olyan helyen dolgozom, ahol vannak férfiak is... a jó munkakapcsolat érdekében nemcsak munkáról beszélünk, hanem barátkozunk is. Ettől még nem akarnak megdugni...
2016. júl. 27. 11:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Semennyire. Nekem csak barátaim vannak. Olyanok, akik mindent tudnak rólam, és ha bajban vagyok akkor az éjszaka közepén is hajlandóak segíteni. Oda-vissza működik. Voltak barátnőm is. De azokkal mindig megszívtam. Rámásztak a pasimra stb.

Általában a munkahelyemen vagy a suliban ismertem meg őket. Van aki 10 éve nagyon jó barátom.

Aztán van olyan is aki nem barátilag közeledik de mivel párkapcsolatban èlek így azokat leépítem. De az összes barátom nagyon jó kapcsolatban van a párommal is, szóval ez az elmèlet úgy marhaság ahogy van.

2016. aug. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!