Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélitek el azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélitek el azokat a pasikt akik BEVALLJÁK, hogy fizettek a szexért vagy egyenesen így vesztették el? Körbejárjuk kicsit a témát?

Figyelt kérdés

Én Fiú vagyok és nem értek valamit.

Jólenne ha a lányok válaszolnának is.

Aki hivatásoshoz megy,esetleg egyszer-egyszer ritkán felkeresi azt lenézik.Ha csak egy alkalommal volt akkor is.

Betegségek ,balfa*ok,bénék,szánalmasak,feladták a hősies vadászatot,nem "igazi férfiak",lúzerek,nem is érdemelnek meg egy nőt sem, stb.....

De akikkel összejönnek,a nem bénák, a "menő,tökös,belevaló,rendes,normális,divatos"fiúk nem hordozhatnak akármilyen nemibetegséget??

Mert a buliban egy italért egy csaj leápolja!!

Mert csak 1 éjszakáról van szó gumi nélkül!!

Akik csak kihasználnak!

Virágról-virágra szállnak és ők normálisak,megbízhatóak,az ő előéletükkel semmi probléma.

Viszont ha valaki egy hivatásoshoz megy,csak gumival dugnak,mennyivel van nagyobb veszélynek kitéve?

Ha valaki huszonévesen is szűz és elmegy egy hivatásoshoz azt megbélyegzik.

Viszont ha egy fiú 14-5-6 évesen részegen egy buliban veszti el a szüzességéet azt nem nézik le,úgymond "normális"dolog,belefér a nagyátlagba.

Furcsa,hogy a jobbra-balra dugok előéletet elnézik,de ha valaki fizet érte egyszer is azt megbélyegzik!!!!!

Sok lány írta,hogy nem járna olyan pasival aki fizetett a szüzessége elvételéért vagy akárcsak egyszer járt is hivatásosnál!!!

Na,de ezt honnan tudjátok? Ránézésre???

Megismerkedtek valakivel aki nagyon rokonszenves,esetleg fülig belezúgtok és még az elején elomondja,hogy bizony prostival vesztette el a szüzességéet vagy,hogy már fizetet érte.

Akkor itt kész vége?

Tegyük fel nagy a szerelem,1-2éve megy a kapcsolat,működik,úgyérzitek van jövője.

És...és a kedves herceg elmondja nektek mondjuk,mert megbízik bennetek meg,mert úgyérzi,hogy elég bizalmas és mély a kapcsolat ahhoz,hogy bevallja.

Kidobnátok az ajtón??

A hangsúly azon van,hogy bevallja,ő maga mondja el!!

Ennyit arról,hogy legyünk őszinték !!!

Vajon hány "kedves,rendes" lány van aki már két pasival is volt vagy csak gyakran bújt össze akár gumi nélkül idegenekkel?? Ugye jobb ha mi férfiak,fiúk,srácok,pasik ezt nem is tudjuk.

Persze ez nem számít,csak a fizetős pasi!!

Az nem baj ha este 10-kor találkoztok "A FÉRFIVEL" először és pár óra múlva megy a matek.Mert valljuk be ilyen is van.

Furcsa,hogy a pasiknak a jobbra-balra dugok előéletet elnézik,de ha valaki bevallja,hogy fizetett érte akár csak egyszer is azt megbélyegzik,lenézik!!!!!

2010. ápr. 17. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

én vagyok a 4 srácos csaj :D

szóval nem szakitottam vele mert nekem is van vaj a fülem mögött...máig együtt vagyunk.:)

a 4 srácból kettővel voltam konkrétan,egyikkel rendes szex volt,gumival,a másikat leszptam szintén gumival. a másik kettő csak simizett meg csókolóztunk. Nem kaptam el semmit. De ez a kaland még azelőtt volt hogy megismertem volna a barátomat.

De ezt akkorse tekintem olyan gáznak mint azt hogy egy pasi krvázik. Pont.

2010. ápr. 17. 13:25
 12/13 anonim válasza:

kérdező, ne törődj az "ERKÖLCSÖS" lányokkal... szívesen lennének ők (igazi) ku.rvák, csak épp mások előtt nem merijk bevallani, ezért kapjuk a lecseszést mi, akik prostikkal kezdtek-és leszenk

VIVA prostituáltak!!!

21f

2010. szept. 15. 15:48
 13/13 mus musculus ***** válasza:
Hülyeség, hogy aki egyszer-kétszer bevállalta, az a kapcsolat során esetlegesen felmerülő problémák mellett is be fogja, ugyanezzel az erővel abban sem lehet megbízni, akinek valaha volt része egyéjszakás (ingyenes) kalandban, elvégre a hangsúly az aktuson van, nem a pénzen. Becsülettől függ, hogy ki képes rá, nem hinném, hogy néhány szexhiányos időszak hozománya a félrek*rás lenne. Én nem ítélem el az ilyen pasit, olykor jólesik kitölteni valakin a vágyakat. Mondjuk az már tényleg furcsa, ha a szüzességét ilyen "asszonynak" adta, meggondolatlan cselekedet, nem tudom elképzelni, hogy sosem bánta meg azóta. Evidens módon az ő feje felett sem fogok pálcát törni, de akkor is érdekes dolog.
2012. ápr. 10. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!