Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van valaki olyan aki 30 évesen találta meg a párját?
ez sajnos szerencse kérdése az egész! :(
mind férfi mind nőnek nehéz a társ találása,hasonlót kell találni,hogy passzoljanak,mert vége lesz hamar a kapcsolatoknak!
mindenkinek sok sok szerencsét kívánok! 30N
A mi baráti társaságunkban jellemzően 28-30 éves kora körül találta meg a legtöbb ember azt a párt akivel harmonikusan tud együtt élni, és valóban működik is a dolog. Valószínűleg én ezért is nem értek egyet azzal, hogy ennyi idősen bárki is öreg vagy defektes és azért nem talált eddig párt. Nettó baromság.
A legtöbb ember huszonévesen nagyjából saját magát nem ismeri, anélkül meg azért nehéz.
Szerintem is a férfiaknak könnyebb 30 felett. Addigra megérnek, sármosabbak lesznek, valamilyen szinten lesz egzisztenciájuk is...
A nőknek viszont nehezebb, ha nem foglalkoznak magukkal. Le fognak pontozni, de szerintem találó a hasonlat: "A férfiak úgy öregszenek, mint egy jó bor; a nők pedig úgy, mint a tej."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!