Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire megváltozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ennyire megváltozik a természete az alkohol miatt?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, szeretek társaságba lenni és bulizni, de a lányok terén mindig nagyon hűséges és tisztelettudó voltam, eddig csak olyan lánnyal feküdtem le, akibe szerelmes is voltam, szeretek romantikázni is. A gond akkor kezdődik, amikor inni kezdek. Teljesen felpörgök, nagyon közvetlen leszek, amivel semmi gond nem lenne, de elkezdem keresni azonnal ezeknek a könnyűvérű lányoknak a társaságát, akiket józanon úgymond „elítélek” és soha nem is ismerkednék velük. Másnap persze szégyellem magam miatta, és néha elgondolkozom rajta, h miért viselkedek ennyire máshogy ittasan. Más is így van ezzel?
2010. ápr. 16. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
elárulom, h aki átveszi feletted az irányítást az ott figyel a gatyádban;):D
2010. ápr. 16. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:

de irigylem az ilyen embereket!

én részegen is túl racionális vagyok, és akkor se tudok lányoknál kezdeményezni....:S

2010. ápr. 16. 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert keveset iszol. :D
2010. ápr. 16. 22:08
 14/16 Thurston ***** válasza:
Mert elnyomod az ösztöneidet. Így persze, hogy ital hatására hirtelen kitör belőled. SOkkal kiegyensúlyozottabbnak kéne lenne (nem csak olyan lányokkal kéne lefeküdnöd, akikbe szerelems vagy, lal), és akkor részegen is sokkal könnyebben tudnád kontrollálni magadat. Ennyi.
2010. ápr. 16. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Na igen, a pia. :D Jó móka is az mikor az ember aztsem tudja ki mellett ébred. XD Józanul sem vagyok vmi visszafogott, de részegen még nyomulósabb vagyok mint máskor. Ez mondjuk nem mindig szerencsés dolog, dehát élni kell. Inkább ez mint h visszahúzódó, vagy magamba fordulós legyek. :D Mostani bnőmet is részegen szedtem össze, bár őt már jó ideje ismertem, csak azelőtt kicsit máshogy néztem rá. Ha nem rúgok be, vaszeg nem megyek oda hozzá, nem kezdek nyomulni, nem alakul úgy az este ahogy alakult és nem ébredek rá h nekem ez a lány bizony kell, és nem csak 1 alkalom miatt.

Amúgy nálam a pia igazából csak felerősít mindent. Akivel bunkó akarok vagy szoktam lenni, azzal jobban az vagyok. Akit szeretek, azzal sokkal érzelgősebbé válok. Nem 1 bnőm mondta h részegen a világ legaranyosabb srác lesz belőlem, és olyankor bármit megtennék azért akit fontosnak érzek. És hát, ha épp csajt keresek, akkor sokkal hevesebben nyomulok a kiszemeltre, vagy rra akit józanul talán ki sem szemelnék. :D Tehát nálam komoly változást nem okoz az alkohol, csak felerősít mindent amit józanul is tennék.

2010. ápr. 17. 00:47
 16/16 anonim ***** válasza:

én halálra ittam magam és megcsaltam bnőmet 1 ismeretlen csajjal. aki mellesleg nem volt az esetem, de részegen ki látta? Oo

a pia rossz

2010. ápr. 17. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!