Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan miért ítélik el a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért ítélik el a nőket azért, mert elvárják, hogy legyen a férfinak egy egzisztenciája, normális kocsija, háttere, stb?

Figyelt kérdés

Mi is az ápolt, igényes, vékony nőket keressük. Nem a dagadt, szőrös zsírdisznókat.

Szerintem ez oda-vissza működik.

2016. júl. 24. 10:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nagyanyám ars poeticája volt, hogy csak a gazdag családok fognak fentmardni a sima munkások, középveztők, de még a sima vezérigazgatók is el fognak tűnni és azok maradnak majd meg akiknek nagybirtoka/gyára/jól menő vállalkozása vagy hatalma van. A többiek csak vegtálnak amíg hagyják. Sajnos igaza van. Csaak azt flejti el, hogy a jó helyeknél összezárnak családi (vallási?) alapon akik ott vannak.
2016. júl. 24. 12:55
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Àlszentek és butàk.

Egy igazi férfinak a dolga ragyogtassa a nôt,és egy igazi férfi meg is adja nekik.

Csak azok sírnak akik lúzerek és életképtelenek,tenni nem akarnak érte,de a csinos igazi nôt akarjàk.

Hàt pont ôk ne akarjàk ha nem képes az életét felépíteni akkor keressen egy tornacipôs farmer pólós csajt akin van felesleg,ne akarjon igazi szexy nôt,mert szóba nem fog vele àllni.

Fôleg amikor garasoskodnak és kérik a csajt hogy fizessen,ultra brutàl gàz és igazi lúzerség,a paliknak tanulniuk kellene mondjuk tôlünk

28Ffi

2016. júl. 24. 13:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok. Mondjuk nálam nem a kézzel fogható dolgok számítanak, mint a pénz, autó, ház. Sokkal inkább az tetszik az ilyen férfiakban, hogy képesek voltak felépíteni egy ilyen jó hátteret, és felnézek rájuk, tisztelem az önállóságukat.
2016. júl. 24. 15:18
 14/24 anonim ***** válasza:

" Sokkal inkább az tetszik az ilyen férfiakban, hogy képesek voltak felépíteni egy ilyen jó hátteret"

Elfogadom, hogy fontos, hogy a férfi ambiciózus legyen, de férfiként egy olyan lányt, amit Te lefestettél nagyon nehezen tudok megkülönböztetni egy golddiggertől.

És onnantól bár megtehetném, hogy az anyagi helyzetemmel csajozzak, zsigeri viszolygásom volt ettől, inkább nem is erőltetem.

2016. júl. 24. 15:26
 15/24 anonim ***** válasza:

14!

Igen, megértelek. Elég jó anyagi helyzetű családból származom, szeretem is költeni a saját pénzem, ha épp van (diák vagyok), de számomra kicsit kellemetlen, ha valaki más költ rám sokat, legyen szó akár egy azonos nemű barátnőről.

Ha ismerkedsz egy ilyen fajta lánnyal, mint én, hidd el, érezni fogod a különbséget közte és egy igazi "gold digger" között.

2016. júl. 24. 15:37
 16/24 anonim ***** válasza:

@15: nézd, ha magad is jómódú családból vagy, és úgy keresel olyan srácot, akinek van valamije azzal semmi gond szerintem.

A probléma inkább azzal van, hogy a lányok egy masszív részének igazából nincs semmije, sőt nagyon nem is látszik, hogy ez változna a jövőben (értsd, ha mondjuk valaki tanul, vagy valami olyan szakmája van, ahol lassan indulnak be a dolgok, mint a jogászok, vagy az orvosok, akkor azért sejthető, hogy előbb utóbb felfelé ívelnek a dolgai, de bolti eladók, óvónők, vagy a hivatalban dolgozó adminisztrátorok esetében ez elég ritka).

Ennek ellenére az első beszélgetésekben (ha finoman is), de elkezdenek tapogatózni, hogy milyen is az anyagi helyzet, vagy akár kerek perec megmondják, hogy nekik ez fontos, ők gazdag palit akarnak...

2016. júl. 24. 16:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nők nagyrészének ez a karrier:-tanulgatok valami vackot talán érettségi meglesz,de leginkább a külsőmet tartom rendben--elmegyek beengedőgomb nyomkodó miniruhás ribinek öltözött recepciósnak-avagy doktorné(doktor felesége) várományos nővérkének--rámcuppan a fél iroda/munkahely ,de én kiválogatom az igazán pénzeseket--felcsináltatom egyik balekkal magam-beülök a készbe és gyártom a többi pulyárót.Ha elválok viszem a fél vagyont és keresek másik balekot.
2016. júl. 24. 16:59
 18/24 anonim ***** válasza:

ennyire azért nem hegyezném ki a végletekre, mint #17-es, mert rengeteg normális nő is akad a világban, de a kérdés ugye arra vonatkozott, hogy azokkal mi a helyzet, akik "elvárják" a normális kocsit, egzisztenciát, hátteret.

Erre azt tudom mondani, ha a hölgy is hasonló körökben mozog, még inkább ha maga megteremtette már a saját anyagi biztonságt, akkor hajrá, ha viszont Csepel külsőn egy szobakonyhában beszél az egzisztenciális elvárásokról, esetleg élete sikere, hogy anyunál-apunál lakva sikerült minden nyáron 1 hétre kifizetni Ibizát vagy a Soundot, akkor elég nevetséges erről álmodozni, és ne csodálkozzon, ha elítélik vagy kiröhögik érte.

(Egyébként férfiként úgy vagyok ezzel, hogy van egy bizonyos anyagi színvonalam, van egyfajta megjelenésem, nem keresek milliárdos lánykát, vagy topmodellt, mert én magam sem vagyok sem milliárdos, sem fitnesz modell, de van valamennyi egzisztenciám, megteszem amit meg tudok tenni azért, hogy mondjuk sportos alkatom legyen, és ne hízzak el, örülnék, ha a párom is csak ennyit nyújtana, és csak ennyit várna el)

2016. júl. 24. 17:11
 19/24 anonim ***** válasza:

a férfiaknak a jól kinéző nő kell, a nőknek a biztonság, ami az anyagiakat is magába foglalja. az már más kérdés, hogy kinek milyen arányban számítanak ezek, és konkrétan mennyit vár el. vannak nők, akiknek kocsi, ház, nyaraló kell, vannak akik csak egy normális életet akarnak élni, amibe egy gyerek is belefér anélkül, hogy nélkülözni kelljen...

valaki elmagyarázhatná, hogy mégis miben jobbak a férfiak elvárásai, mint a nőké?

azt sem értem, hogy egyesek mindig mindent kicentiznek? nekem ennyi pénzem van, akkor a másik is nyújtson ennyit, nekem ilyen végzettségem van, a másiknak is legyen, én ilyen okos vagyok, akkor a másik legalább ilyen okos legyen, én ilyen szép vagyok, akkor a másik is legyen legalább ilyen szép. az ilyen emberek hogy találnak maguknak párt?

2016. júl. 24. 18:16
 20/24 anonim ***** válasza:

szvsz senki nem beszélt centizésről.

Inkább arról, hogy az ember kb tudja, hogy mit tud adni a párjának, és azt várja el a másiktól is. Nem fillérre, mm-re, cm-re kiszámolva, de igenis, aki egy férfin keresztül akar felkapaszkodni a jobb életre azt elítélik vagy kinevetik -vérmérséklettől függően.

2016. júl. 24. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!