Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az hogy erre kepes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy erre kepes vagyok?

Figyelt kérdés
Amikor a parommal elkezdtunk szexualis eletet elni nagyon sokaig nem volt orgazmusom sot nem ereztem semmit. Aztan elkezdtem picit tornaztatni a huvelyemet illetve uj pozokat probaltunk ki azota pedig egy menet alatt akar 2-3szoe is el tudok menni. (Ha hosszabb vagy nagyon jo helyen er volt hogy tobbszor de azok mar nem olyan intenzivek megfaj picit) ehhez kellett par hónap hogy ezt igy osszehozzuk meg megvannak azert a pozok hogy hol eri a legjobban ....de ez normális? Es az elejen miert nen ereztem semmit?

2016. júl. 24. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Ha jól csinálja 50x is el tudsz menni egymás után :D
2016. júl. 24. 09:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Persze valtozo ez is...fugg a hangulatomtol, ha kinyal elotte..mennyi az elojatek stb...

Annak van koze ehhez hogy a baratom viszonylag magy meretekkel rendelketik es minden pozban teljes kitolt, feszit?

2016. júl. 24. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Mennyire nagy párod szerszáma, kedves kérdező?
2016. júl. 24. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
A te tanulasi folyamazod sikerrel halad. Sokan el se kezdik. Jol csinalod. ;-)
2016. júl. 24. 11:49
 5/7 A kérdező kommentje:

18-19

Csak azert merult fel bennem ez a kerdes mert mindigbazt írják nagyon kevesen képesek ra...szinte lehetetlen...de nekem meg megy tobbszor iis

2016. júl. 24. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem a merete miatt :-)

Hanem mert megbizlo benne el tudod engedni magad

Tanulod a sajat tested es az ovet is

Nem a csodat varod hanem teszel is erte

2016. júl. 24. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen tornát csináltál?
2016. júl. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!