Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarhat valamit tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat valamit tőlem?

Figyelt kérdés

1 éve kerültem a céghez. Adott részlegen legalább ketten dolgoznak, egyik egy ún. kiszolgáló, a másik végrehajtja a feladatot.

Egy másik részlegen van egy csajszi, aki a kiszolgáló. A kollégáját, aki végrehajt, őt kirúgták.

A csaj gyakran jár át hozzánk, sőt az elmúlt 3-4 hétben gyakran kér kölcsön engem az ő részlegére, mivel oda nem találnak szakembert. Mindig csak engem kér el, ha nem vagyok szabad, csak akkor megy máshová embert kérni.

Eddig nem nagyon beszélgettünk, mert nem kerültünk olyan helyzetbe. Így viszont amikor kölcsön kér, egész nap ott áll mellettem, és nem a saját helyén (irodájában) van, figyeli amit csinálok kinn a munkatérben. Ha értekezünk az adott problémáról, és nem tudok hozzászólni, akkor sem hagy ott, inkább ott áll és várja hátha kitalálok valamit. Ő nem ilyen, inkább talpraesett, mindent megoldana saját magától is, ebben biztos vagyok. De mintha állandóan a közelemben akarna lenni. Volt 2 hete egy komolyabb probléma, amire nagyon nehezen jöttem rá, sikerült megoldani, és a végén megkérdezte nem akarok az ő részlegén dolgozni? Én csak annyit válaszoltam rá, hogy szólhatsz az érdekemben. :)

Több, mint fél éve mikor egyfelé jártunk haza (kb. 20km), mindig kergetőztünk autóval. Aztán egyszer egy 3. kolléga hangosan előttem megkérdezte, hogy "vele szoktál versenyezni haza felé, nem? :D". Nem mondom, hogy zavarba jött, de ha nem szólalt volna meg, és nem beszéltük volna el a dolgot, akkor szerintem zavarba jött volna.

Sok ilyen apróság van, de azt, hogy másokkal hogyan viselkedik azt nem tudom.

Ami viszont a dolog ellen szólhat, hogy ő egy kicsit, és tényleg csak egy picit húsosabb, combjain és fenekén van egy kis felesleg, ami nekem egyébként nagyon-nagyon tetszik, jó alakot ad neki. Én vékony vagyok, de magas. Súlyra megegyezhetünk, de egy fejnyi eltérés van. Másik a kor, talán 2-3 évvel idősebb lehet, nem fogom megkérdezni a korát, mert igazság szerint nem érdekel. Én 23 vagyok. Ez okozhat problémát?

Nem egy tökéletes csaj, de engem nagyon megfogott a személyisége.

Beképzelem a dolgot, igaz? :D

2016. júl. 23. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, első olvasatra valóban úgy tűnik, hogy túlgondolod a dolgot...
2016. júl. 23. 22:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Többit nem tudom leírni úgy, hogy meg is értésétek és ne is írjak le olyat, amit nem szabadna.
2016. júl. 23. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, ha neked tetszik és így "bemászott" már a fejedbe, miért nem nyitsz felé?
2016. júl. 24. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!