Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne vágyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne vágyjak egy párra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom maga a kérdés elég hülyén hangzik, viszont sorozatba 2x csalódtam nagyot és tudom, hogy nem állok készen egy újabbra helyre kell tennem magam (testileg,lelkileg) és tudom, hogy ehhez idő kell. Mégis ennek tudatában is vágyom valakire. Szerencsére konkrét személy nincsen még mert akkor csak nehezebb lenne. Próbálom elterelni a figyelmem de nem nagyon megy.

Mit tanácsoltok? L/22

2016. júl. 23. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

KAPCSOLATFÜGGŐ vagy! "Mégis ennek tudatában is vágyom valakire."

Ha nem akarsz senkit, akkor miért nehéz kinyögni egy NEM szót neki?

Kezdj el önismerettel foglalkozni. Olvass sokat, kezdj el mozogni, menj dolgozni..stb. Ezer és ezer módja van arra, hogy lefoglald magad és rendbe tedd magad lelkiekben.

2016. júl. 23. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
miért ne vágyjál ? remete akarsz lenni vagy apáca? keress valakit magadnak az ember társas lény.ne legyél magányos.
2016. júl. 23. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát sztem csak simán egy párral nem nagyon lehet mit kezdeni, azzal nem sokra viszed, nyerni nem igazán fogsz vele. Komolyan beérnéd egy vacak párral, csak hogy kielégítsd magad?! Ugyan már! Legyél inkább türelmes, keresd meg, küzdj érte, várj rá, harcolj , s 1 pár helyett pókered lesz, vagy akár maga a royal flush ,idő és energia kell hozzá az igaz, meg persze egy jó adag szerencse.
2016. júl. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!