Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem vágytok néha egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vágytok néha egy olyan társra, (nem feltétlenül párra) akivel mindent megoszthattok?

Figyelt kérdés

Jelenleg a legjobb barátnőmet és a testvéremet szoktam bombázni a hülyeségeimmel, de úgy érzem, idegesítem őket, púp vagyok a hátukon. Teljesen random dolgokat osztok meg velük, pl. ha találok egy nagyon jó zenét, vagy ha éppen valami nagyon finomat/egészségeset eszem, vagy egy szép gyümölcstálat csinálok, akkor küldök róla egy képet.

Igazából tudom, hogy nem érdeklik őket a random gondolataim, élményeim, de annyira jó lenne valakivel megosztani ezeket! :(

2015. jún. 27. 23:17
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nincs képzeletbeli barátom. :( :D
2015. jún. 27. 23:18
 2/17 anonim ***** válasza:
Lennék a barátod, velem megoszthatsz dolgokat. :)
2015. jún. 27. 23:20
 3/17 anonim ***** válasza:
De igen mások is vágynak ilyen társra.
2015. jún. 27. 23:21
 4/17 opened paradise ***** válasza:
92%

Ismerős...

Nincs kinek elmondani,ha valami jó történik,vagy ha valami rossz,ugye?

2015. jún. 27. 23:22
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
Veszek neked egy röplabdát, és ráírom: Wilson. Mint a számkivetettben. :D Amúgy igazad van, mindenkinek jól esne egy ilyen, nekem is. De akkor már inkább a szerelmesem is legyen egyben.
2015. jún. 27. 23:24
 6/17 anonim ***** válasza:
De, de hát nincs senki, szóval ez van.
2015. jún. 27. 23:25
 7/17 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen barátaim, és az ellenkező nemből ketten, hárman biztosan.

N

2015. jún. 27. 23:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem 2 ilyen barátom van, az egyik nő, a másik férfi. Illetve a párom, ő is ilyen. :)
2015. jún. 27. 23:42
 9/17 anonim ***** válasza:
29%
Miért lett szegény opened lepontozva? :O Megfogta a lényeget szerintem
2015. jún. 27. 23:50
 10/17 anonim ***** válasza:
írjál blogot.
2015. jún. 27. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!