Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan fiút, aki "művészlélek"? Nem feltétlenül alkot, de mondjuk érdekli a művészet, irodalom, építészet, festészet.
Sehol nem találok ilyen fiút.Én nem tudom, hogy művésznek számítok-e, de 6 éve csellózom, és hegedülni is tudok. Sokat és sokfélét olvasok, szoktam múzeumba, színházba járni viszonylag gyakran. Rajzolni,festeni sajnos nem annyira tudok, szeretem a komolyzenét, imádom a filmeket, szeretek saját kezűleg alkotni: ékszereket, díszeket stb.
Nem azt mondom, hogy válogatós vagyok fiúk terén, de szívesen ismerkednék olyannal is, akit hozzám hasonló dolgok érdekelnek. L/19
Én szeretem és tudok zongorázni, xilozni, dobolni, színház bérletem is van, viszont ilyen csajt nem tudnék elképzelni.
Túl egyhangú, unalmas lenne mellette :) 18f
poet.hu 90 vers kb. publikálva. 9sszesen 130 vers
Close Enough?
Festek, rajzolok, kultúrkocsmákban fejtem az életet, de eddig még érdemes, heteroszexuális férfivel nem hozott össze a sors.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!