Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy pasi otthonhagyja a mindenórás barátnőjét, és elmegy 1 hétre külföldre bulizni a haverjaival?
És neked mi közöd van ahhoz, hogy én mivel foglalkozom? Mert szerintem semmi :)
Egyébként a kérdés azért merült fel bennem, mert az én párom is ott van külföldön, a kérdésben érintett pasival.
Elítélendő.
Legalább a gyereke születését megvárhatná.
De a nő miért állt össze olyannal, aki csak saját magával foglalkozik?
Az a szerencsétlen gyerek jobb apát érdemelne.
Teljesen érthető. :)
Nem kell akkora faksznit kerekíteni neki, elvégre nem ő fog szülni.
Normál esetben együtt mentek volna, de hát így kockázatos lenne repülőre ülnie a kismamának. Miért tenne ilyet? :)
A srác előrelátó, ezért bemelegít. Előkészül testileg lelkileg az előttük álló fárasztó hónapoknak.
Hát kérem szépen, őszintén fel lehet róni ezt a kis semmiséget neki?
Egy kis kikapcsolódás még senkinek sem tett rosszat.
'Az szerintem érthető, ha a baba jövetele előtt még ki akarja magát bulizni, hisz miután jön a baba erre nem igazán lesz ideje.'
Ja, ki akarja magát bulizni mielőtt megszületik a baba, akivel valószínűleg főleg az anyja fog foglalkozni, ahogy a terhesség egész terhét is ő vállalta.
És az anya mikor bulizhatja ki magát mielőtt gyereke lesz?
Nem akarom védeni az apukát, de szerintem neki is jobb, ha majd csak egy hetesen látja a babát, mert amúgy túl sok érzelmi sokk nehezedne rá.
Jobb is ha később találkozik vele, pár nap alatt annyit szépülnek a kisbabák. Nagyobb lesz a dicsőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!