Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezekután mit gondol rólam a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután mit gondol rólam a lány?

Figyelt kérdés
4hete megismertem egy lányt szórakozóhelyen. Csak cigiért ugrottam be, nem terveztem, hogy maradok is, de végül találkoztam néhány ismerőssel és ottragadtam. Később valahogy megismertem egy lányt akivel remekül elbeszélgettünk, majd félrevonultunk egy külön asztalhoz, és ott dumágattunk-iszogattunk tovább. Kb 3órányi csevegés után mondja a csaj, ideje lenne hazamennie. Felajánlottam, hogy hazaviszem és el is indultunk. A ház előtt még beszélgettünk kicsit az autóban, majd kérdezte, hogy nincs-e kedvem felmenni hozzá. Visszautasitottam, mondván hogy várnak a barátok, és már igyis sokat mellőztem őket amig kettesben elvonultunk. Visszaúton már bántam, hogy eljöttem, nemtom miért nem maradtam. Azóta nemis láttuk egymást a lánnyal egész mostanáig. Odamentem hozzá, próbáltam beszélgetni, de mindenre félválról válaszolt, és valahogy célzott rá hogy milyen felelőtlen vagyok amiért a múltkor ittasan hazavittem. Most ezért viselkedik igy, vagy azért mert nem mentem fel hozzá? Tudom, hogy nemlett volna szabad ittasan vezetnem, most kérlek ne ezért oktassatok ki.

2016. júl. 23. 07:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak az a baja, hogy nem mentél fel hozzá.
2016. júl. 23. 08:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolja hogy puhapots vagy. Én sem vagyok egy nagy nőcsábász, de tutira felmentem volna. Egyébként melyik ország? Mert itthon nem nagyon kapni szórakozóhelyen cigit. :)
2016. júl. 23. 08:11
 3/9 Költőnő? ***** válasza:
Nekem is ez ütötte meg a szemem. Ha a nemzeti dohánymutyi egységekben mióta van ekkora buli.
2016. júl. 23. 08:53
 4/9 A kérdező kommentje:
vajdaságról van szó
2016. júl. 23. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Szexelni akart veled, neked meg a barátaid fontosabbak voltak. Vagy csak egy kellemes éjszakát akart vagy többet is szeretett volna. Próbálkozz nála, jók az esélyeid.
2016. júl. 23. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem tetszik neked. Én se tepernék ilyen pasi után.
2016. júl. 23. 09:45
 7/9 A kérdező kommentje:
nagyon is tetszik, és ezt a tudtára is hoztam. meghát szerintem az is bizonyitja, hogy másodjára is odamentem hozzá. Még első alkalommal kérdezte, hogy van-e fbm, de mondtam h nincs mert hülyeségnek tartom. Utólag belegondolva ezekután legalább el kellett volna kérjem a telefonszámát de nem tettem. Talán ezért gondolja, hogy nem tetszik?
2016. júl. 23. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Tanulság: a nőket keményen meg kell ba szni, arra vágyik mind, nem a romantikára.
2016. júl. 23. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nővel ne foglalkozzál! Többet is mondhattál volna neki: Te ilyen könnyen viszed fel a pasasokat a lakásodra? Ezt nem gondoltam volna rólad. És nem is kellett volna legközelebb odamenni hozzá. De azt is mondhattad volna, hogy most kicsit sokat ittam, majd legközelebb, és után az első mondatot, amit ide írtam. Ilyen lány nekem nem kellene.
2016. júl. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!