Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férjem megcsalt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem megcsalt már néhányszor a házasságunk alatt, akkor hülye vagyok ha akarok egy második gyereket?

Figyelt kérdés
Ki lehet fejteni bőven is,ne finomkodjatok,hátha az majd észhez térít,mert jelenleg az eszem tudja amit tudnom kell,de a szívem meg majd megőrül még egy gyerekért.
2016. júl. 22. 10:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én nem vállalnék egy ilyen ember mellet még egy gyereket bármennyire is szeretnék ...és bizony ha vállalod neki még több szabad ideje marad arra hogy amilyen Eger lyukat talál át is járja.
2016. júl. 22. 20:02
 22/24 anonim ***** válasza:
nem ismered a kutyából nem lesz szalonnát? idióta vagy.
2016. júl. 23. 20:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha készen állsz egyedül felnevelni, sok szerencsét.
2016. okt. 26. 17:23
 24/24 A kérdező kommentje:
Már válófélben vagyunk :) azóta csak röhögök magamon mekkora idióta voltam,de legalább tanultam belőle.
2016. okt. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!