Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férjem megcsalt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem megcsalt már néhányszor a házasságunk alatt, akkor hülye vagyok ha akarok egy második gyereket?

Figyelt kérdés
Ki lehet fejteni bőven is,ne finomkodjatok,hátha az majd észhez térít,mert jelenleg az eszem tudja amit tudnom kell,de a szívem meg majd megőrül még egy gyerekért.
2016. júl. 22. 10:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Vagy nézheted onnan, hogy ha lesz még egy gyerek, kiszolgáltatottabb helyzetben leszel anyagi és érzelmi szempontból is, még kevésbé valószínű, hogy válni akarsz, ha kiderül valami disznóság. Hisz múltkor is a gyerek miatt maradtál.

Meg nézheted úgy is, hogy ha a terhesség során lesznek olyan hetek (hónapok), mikor nincs szex, szét fog bahni az ideg, hogy vajon mikor lép félre.

Meg nézheted úgy is, hogy elválsz tőle, keresel egy megbízható férfi, tőle szülsz egy gyereket, és úgy nevelitek fel őket, hogy tudod, hogy mindig számíthatsz rá.

Nem véletlenül alkotta meg úgy a természet, hogy egy apa is kell a gyerekhez, nem egyedülálló szülőnek tervezett minket. (Aki nem hiszi, képzeljen már el egy mindenórás terhes ősasszonyt, amit oson és vadászik :P)

Tartok tőle, hogy te a férjed duruzsolásának fogsz engedni, meg a gyerek utáni őrületnek, és semmi más nem fog érdekelni.

De ebben az esetben lécci ne írd ki jövőre, hogy a ku.rvapecér férjed félrelépett a szülés után egy cicababával, teljesen beleszeretett, és most ott hagyott téged faképnél a pár hónapos babával, most mit csinálj. Köszi!

2016. júl. 22. 11:44
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy, de gondolom, a férjed túl jól néz ki ahhoz, hogy elválj tőle.
2016. júl. 22. 11:58
 13/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm a véleményed.Bár a kérdésemen valószínűleg nem látszik,de nem szoktam csak úgy beleugorni a dolgokba.Ha szülnék még egyet csak úgy tenném,hogy pontosan tudom egyedül maradhatok vele,mert több megbocsátás nincs,de nem akarok kettővel egyedül maradni,mert az számomra nem lenne élet.Nem véleményeket kértem szüljek-e vagy nem,hanem megerősítést abban,hogy nem szabad szülnöm! Mert az eszemmel pontosan tudom ezt.Csak attól még fáj.
2016. júl. 22. 11:59
 14/24 A kérdező kommentje:

"Igen, az vagy, de gondolom, a férjed túl jól néz ki ahhoz, hogy elválj tőle."

Ezt most nem mondod komolyan :) tizenéves gyerekeknél még lehet szempont ez,felnőtt embereknél nem.

2016. júl. 22. 12:00
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Felnőtt nőknek is csak a külső számít, na meg az anyagiak.
2016. júl. 22. 12:02
 16/24 Költőnő? ***** válasza:
100%
Egy diszfunkciós családmodell nagyon sok kárt tud okozni. Nem kötekedés vagy rosszindulat, de ennek olvass utána. Ne az itteni (beleértve engem is) laikusok véleményére alapozz.
2016. júl. 22. 12:02
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszi,utána olvasok.

46%-os,légyszi a nőgyűlöleted ne itt éld ki,meg vannak erre a megfelelő szakemberek...

2016. júl. 22. 12:04
 18/24 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én úgy nézném a dolgot, hogy nem lesz a kicsinek egy testvére, akire támaszkodhat, mert a testvérek 50-50%-ban vagy szeretik egymást vagy nem. Anyámnál és apámnál pl rossz a testvéri viszony. Egy kanál vízbe belefojtanák egymást ha tudnák.

Mamám is egyedülálló nő volt 3 gyerekkel, így a figyelme nagyon megoszlott, hogy legyen mindene a gyereknek és ellavírozzon az élet vizén. És mivel 3 gyerekre is kellett volna koncentrálnia így az lett, hogy az a figyelem ami jutott azért 3 gyerek versengett. Így egymás ellenségeivé váltak. És ami napig azt vagdossák egymás fejéhez, hogy bezzeg anyu, neked mindig így segített, úgy segített, engem meg le se szart. Mindenki úgy érzi, hogy neki jutott a legkevesebb a szeretet tortából.

Szóval én meg úgy nézem, hogy 2 kicsi életed teszed tönkre, hivatkozva a hormonjaidra.

Nekem ez ilyen felelőtlen, önző szülők témakör amúgy is a vesszőparipám, mert én A gyerek vagyok aki egy olyan kapcsolatba született, ahol borítékolható volt a kimenetel. És az még a kisebbik gond, hogy elváltak, hanem az a hidegháború ami folyt kettőjük között és rajtam keresztül... azt szívesen kispóroltam volna az életemből. Mert a legtöbb elvált 2 majom, akik gondos szülők álcája mögé bújva, játsszák a szentet, és közben a porontyot mint gyalogot tologatják egymás között, fel sem fogja mit is művel. Nem tudnak gyerekközpontúan gondolkodni a gyerek az utolsó akinek az érdekei nézve vannak, ő onnantól a szülő szeretet címeres pajzsa alatt, lesz megnyomorítva. Elégszer láttam ezt a forgató könyvet, és elégszer kaptam tőle hányingert is.

Szülő vagy. Nem lehetsz önző, nem lehetsz ösztönlény. Márt nem az a kérdés, hogy kivel dugj, és hányszor. Most a gyerek az első, és épp elég 1-nek tönkretenned az életét. Elégedj meg ennyivel.

2016. júl. 22. 12:20
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó igazad van.Abban az egyben nem értek egyet hogy a gyerekem életét tönkreteszem.Nem én teszem tönkre,ha úgy alakul,hiszen nem én kufircoltam félre,és azóta is csak azon vagyok,hogy tudjunk normálisan együtt élni.
2016. júl. 22. 12:27
 20/24 anonim ***** válasza:

Leirom a kiabrandito valosagot.2gyerekkel uj part talalni sokkal nehezebb mint eggyel.Most azt hiszed h az "egy jo asszony mindent megbocsat" kartyad miatt orokre veletek marad,de akinek az ertekrendjebe ennyire belefer a megcsalas,ott mar csak idok kerdese h vmelyik szexpartnerebe majd bele is szeret es kilep a hazassagabol.

Ennel mar az is jobb ha elvalsz es a kovetkezo parodnak szulsz minden mindegy alapon,ott meg 50% esely van arra h huseges tipus lesz es a gyerekek csaladban nonek fel.

Tovabbmegyek a gyerekeidnek ez lesz a kovetendo pelda h a nokkel ezt is meg lehet tenni.A nok megcsalhatoak,atverhetoek.

2016. júl. 22. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!