Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy van e esélyem és hogy vajon tetszek e neki?!? ( story lent)
Van egy srac a munkahelyemrol aki tetszik. Amikor eloszor egymasra neztunk akkor valahogy kicsit hosszabban neztuk egymast mint ami megszokott egy normalis pillantasnal,es amikor beszelt (es tobben voltunk ott nem csak ketten) akkor nagyon sokszor ram nezett ,mintha nekem magyarazna. Illetve csomoszor segit meg barmit kerdezek elmagyarazza még tulzasba is viszi de ez persze nem baj:D Szokott kerdezgetni is meg inkabb o szokott odajonni hozzam valamit mondani ,mert en nem nagyon merek csak ugy random odamenni hozza:/
Szoval nemtudom eldonteni h bejovok e neki vagy nem de nekem nagyon tetszik es sokszor mosolygok ra meg nevetek a viccein ,kezdemenyezni viszont nem merek . De akkor mit csinaljak ?:((
kedves Kérdező, akkor az én sztorim: velem 3! kollégám viselkedett így, az egyikbe beleszerettem, de nagyon. Mert elhittem magamban, idealizáltam, elemeztem és úgy találtam, hogy talán bejövök neki. A vége az lett, hogy: ők minden kolléganővel ilyenek. Megbeszéltük, hogy tévedtünk, de azóta is ilyen nézősek, beszélgetősek, figyelmesek, kis flörtösek velem. A kollégám még most is tetszik nekem, de már fújhatom.
Nem tudom, hogy mit tegyél, én már belefáradtam, beléjük fáradtam. Most már én is flörtölök velük, de csak szórakozás szinten, ha ők így, én úgy, elszórakozunk a munkahelyen. A kicsi szívem fáj az egyikért, de muszáj tartania magát.
Ne szeress addig belé, amíg nem tudod, hogy van-e terve veled.
Koszonom😊😊
Hat még nem hivott el sehova:(( szval nem tudom milesz ebbol
De azert még remenykedek:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!