Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párotok késsel is villával enné a hamburgert és a pizzát?
Hogy lehet azzal enni egy hamburgert?:o
Szétszedi ott az asztalnál és egyenként enné meg a darabkákat belőle?
Hát, biztosan fura szokás, viszont ha az élet más területein normális, akkor elfogadnám:D
Otthon én is késsel és villával eszem a hamburgert.
Nem a kicsi McDonaldosra gondolok hanem rendes nagyra amit nem lehet 3 harapásból megenni.
20F
Én úgy eszem mindkettőt :D. Sőt, a melegszendvicset és a bundás kenyeret is! Nagyszüleimnél így szoktam meg, ne kérdezzétek, hogy miért, nem tudom :D.
De miért zavarná a páromat? Ez annyira pitiáner és jelentéktelen dolog, hogy én megalázónak érezném, ha ilyesmi zavarna. Ennél nagyvonalúbbnak kell lenni. A párom nevetett rajta először, aztán megszokta.
Engem aztán nem zavarna.
Én kézzel szoktam, kivéve normálisabb étteremben.
Menj el egy olyan hamburgereshez, mint a Kandalló pub, és próbáld meg az ottani bugert kézzel enni, amikor kb magasabb, mint amilyen széles... A McDo-s vagy "csalamádés moszkvatérit" persze senki nem eszi késsel.
ui: egyébként ez nem ilyen tini kérdés? ki a rákot érdekel, hogy hogyan eszik, ha azt kulturáltan teszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!