Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leborotváltam a micsodámról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leborotváltam a micsodámról a szőrt, és most rohattul begyullatt az egész. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 15:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első alkalommal nekem is begyulladt egy picit, bár nem ennyire. Most más semmi gond vele, max nagy ritkán egy-egy szőrszál.
2010. ápr. 18. 19:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Na, figyelj, a sok hülye ezt nem érti. Nekem is ugyanilyen, ezzel nem fogsz tudni sose mit kezdeni. Annyi, hogy ha nem borotválod, hanem gyantáztatod, nem fog ennyire kipattogni, begyulladni. A krém jó rá, mert segíti a gyógyulást, a körömvirág kifejezetten jó. Viszont nem nagyon fog megváltozni, ilyen a bőrtípusod. Mondom, nekem a gyanta bevált.
2010. ápr. 18. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
A babapuder csodákra képes! Szerintem egy idő után megszokhatja ezt a bőröd, de hát kivételek mindig vannak! Arra figyelj hogy mig nem mulik el teljesen a gyulladás ne próbálkozz ujra!
2010. ápr. 18. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát, nem nagyon tudom már megállapítani, hogy fiúként, vagy lányként kérdezel ilyet. Ha fiúként, én azt ajánlom, hogy inkább egyáltalán ne borotváld le (max. egy picit vágj vissza belőle, ha túl hosszú). A lábadat meg aztán végképp ne! Egyáltalán nem férfias (és akkor még naggggyon finoman fogalmaztam).

Amúgy a gyanta, vagy az epillálás tényleg sokkal jobb. Nekem is nagyon érzékeny bőröm van, minden kis hülyeségtől kiporosodik. Én mondjuk epillálom magam szinte mindenhol (kivéve a lábamat, mert ahhoz nincs türelmem, azt borotválom) és nem szokott tőle begyulladni a bőröm.

Ha leszedted a szőrt, utána mosd le a bőrödet valami alkohollal (én svédcseppet használok, az nagyon jó) és utána kend be valami nyugtató krémmel. Az, hogy teljesen szárítsd ki, tök hülyeség, mert lehet, hogy attól csak rosszabb lesz. Amúgy meg igen, a pattanásokat szárítani kell, de 1. az "ott" megjelenő pattanásszerűségek nem igazi pattanások, hanem szőrtüszőgyulladások 2. a túlzott szárítással pont azt érjük el, hogy a bőrünk még több faggyút termel, hogy ellensúlyozza a bőr szárazságát, ezért még több pattanásunk lesz, úgyhogy ez úgy ahogy van hülyeség.

Előbb szárítás, aztán hidratálás, de mindkettő csak mértékkel. Remélem sikerrel jársz. 23/L

2010. ápr. 19. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!