Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó lenne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lenne, ha a Gyakorin lehetne profilképet is kitenni?

Figyelt kérdés
Több szexkapcsolat/párkapcsolat szövődne ?

2016. júl. 19. 22:55
1 2
 11/17 cukilányka 0.0 ***** válasza:
46%

Több lenne az indokolatlan farokkép.

20L

2016. júl. 19. 23:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Valahogy nem szeretnem a gyakorisokat vizualizalni igy lefekves elott meg egyebkent se.
2016. júl. 20. 00:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, tök jó lenne.

A csücsöri-csöcskidobós kép mellett a kérdés, hogy lehet-e terhes, ha...

A pattanásos, lófogú kocka mellett a "csajok, mi a véleményetek az análról".

A 43 kg-os csaj itt érdeklődik, melyik fogyókúrás csodaszer hatásos.

A 42 éves malacfejű pasi meg kiírja, hogy fiatal csajoknál van-e esélye.

Gondolom akik feszt azon kattognak, elég nagy-e a cerka, rögtön azt teszik ki profilképnek, a mindenen parázó kismamák meg ultrahang fotót.

Biztos lenne pár nagy csodálkozás is, hogy ki kit ismer.

Egyébként ne zavarjon, hogy a többség a nicknevet se jeleníti meg.

De ha erre gerjedsz, akkor csinálj egy fb-csoportot "Gyk ismerkedni vágyói egyesüljetek és közösüljetek" címen, és hajrá.

Én konkrétan szánalmasan lúzer dolognak tartom, ha valaki itt keres szexpartnert.

2016. júl. 20. 05:06
 14/17 anonim ***** válasza:
A gyakorinak az a lenyege, hogy nev nelkul lehet feltenni kerdeseket/valaszolni kerdesekre.. ez nem tarskereso..
2016. júl. 20. 06:56
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell ilyen funkció ide...sokan még a nick nevüket sem merik vállalni, nehogy képet rakjanak fel...

az oldalon fontos szerepet játszik az anonimitás, nem szex/párkapcsolat céljából hozták létre, de ettől függetlenül, aki keres talál...

23F

2016. júl. 20. 07:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem. A gyik nem erre való, a profilképek szerintem túl személyessé tennék a válaszokat és társalgásokat.

Ha kapcsolatot keresel, menj máshova.

2016. júl. 20. 10:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség és a 13-as fantasztikusan összefoglalta.
2016. júl. 20. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!