Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy hatalmas probléma az életemben, amire már régóta keresem a választ, mégsem tudok sohase rájönni a megoldásra. Elszeretnék mesélni egy kis történetet, amiben kifejtem a problémámat nektek.

Az elmúlt két napban külföldön voltam dolgozni és egy szállodában szálltunk meg erre a pár éjszakára. Gyönyörű szálloda volt, remek,okos,csinos és kedves ott dolgozó emberekkel. Az egyik portás hölgy nagyon felkeltette a figyelmemet. Nagyon csinos volt és okos. Folyékonyan beszélt angolul, aminek következtében sokáig társalogtunk egymással. Ebben a két napban sok mindenről beszéltünk: iskola, hobbi, család, munka stb... Állandóan mosolyogtunk egymásra, nagyon szimpatikus lány volt. A szimpátia alatt természetesen nem arra gondolok, hogy bármiféle érzelmet vagy sexualitást éreztem vagy pedig sugároztam volna felé, hanem azt, hogy végre egy normális beszélgető partner, akivel sok mindenről ellehet beszélgetni, társalogni és egy remek barátság alakulhatna ki köztünk. Megjegyzem, hogy csak barátság, semmi más. Be is mutatkoztunk egymásnak, jókat nevettünk és beszélgettünk. Az utolsó este, mikor a szálloda előcsarnokában végeztem a munkámmal és elindultam volna felfelé, hogy végre nyugalomra térjek, eszembe jutott, hogy elkérem a hölgy facebookját, hogy a későbbiek folyamán tartani tudjuk a kapcsolatot egymással. Egészen biztos voltam benne, hogy oda adja, mert a kapcsolat és a szimpátia ami köztünk volt, csupa pozitív dolgot tartalmazott és semmi kivetni valót vagy pedig negatívumot. Természetesen és nyugodtan elé álltam és idézem:

- Ne haragudj! Elkérhetnem a facebookodat?

- Bocsi, barátom van!

Most ez mi? De őszintén és teljesen érthetetlenül kérdezem tőletek, hogy ez most micsoda? Tehát én nem azt mondtam neki, hogy nagyon jó csaj vagy és bejössz, sőt nem is sugároztam ezt felé. Még csak fel sem merült ilyesmi a fejemben. Erre én azt válaszoltam neki:

- Ne haragudj, nagyon félre értjük egymást. Én csupán csak barátkozni szeretnék veled és beszélgetni, semmi mást.

- Ne haragudj, de nem adom meg.

- Rendben, nem haragszom!

- Jó éjt!

- Jó éjt!

Elköszöntem tőle, aztán felmentem az emeletre.

Sokszor felmerül bennem a kérdés: Normálisak a nők? Esetleg hol lehet találni egy értelmes lányt, akivel esetleg barátságot is ki lehetne alakítani?

Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?

2016. júl. 17. 16:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Te tényleg csak barátkozni akartál vele? Akkor miért nem mondtad meg neki az elején? Mivel nem tértél ki erre, ő automatikusan és jogosan hihette, hogy többet akarsz, csak volt olyan diszkrét, hogy mivel nem kérdeztél rá az elején arra, hogy van-e valakije, nem azzal kezdte a hölgy. Nincs semmi gáz ezzel, elkommunikáltál mellette, máskor pontosabban!
2016. júl. 17. 17:39
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Azt hiszem, Örkény István mondta, hogy férfi és nő között lehetséges barátság, de ehhez a nő részéről minimum kis mértékű szexuális antipátia szükséges. "If you know, what I mean..."
2016. júl. 17. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
Isten bácsi, vagy Evolúció bácsi (nem kívánt törlendő) nem azért teremtett nőt és férfit, hogy barátkozzanak egymással. Ha barátot akarsz, a hímneműek közt, ha meg szerelmet, a nőneműek között keresgélj.
2016. júl. 17. 17:49
 14/19 anonim ***** válasza:
5%

Ha gondolod írj, én nagyon szeretek beszélgetni normális emberekkel :D

18L

2016. júl. 17. 17:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Joggal feltételezheti, hogy nem barátságból akarod elkérni az fb-jét, szerintem nem te vagy az első és az utolsó, aki ezt kérdezte tőle.

Szerintem ő is tud olvasni a sorok között, hogy te később többet akartál volna tőle, csak először így próbálsz a közelébe férkőzni.

Na meg ki az aki elhiszi, hogy barátságot akar a másik tőle csak úgy a semmiből?

Ha valóban azt akartál volna, akkor nem jelentetted volna ki, és nem rögtön aznap kérsz tőle elérhetőséget.

Senki nem megy úgy oda a másikhoz, hogy "Szia! Ismerkedjünk! Leszünk barátok?"

Ehhez nem kell magasiskola!

2016. júl. 17. 17:56
 16/19 anonim ***** válasza:
3%
Nem meglepetés ám ez a nőknél. :D Ha elkéred akármelyik elérhetőségét, reflexből azonnal elutasít. Ha nem kéred el, idejön, kirak 24 óra leforgása alatt féltucat kérdést, hogy a pasas miért nem akarja elkérni. :D F#ck women logic!
2016. júl. 17. 17:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Esetleg az eszedbe sem jutott, hogy vannak olyan emberek akik nem szeretik mindenkinek megadni az infóikat? Te vagy a h*lye, hogy rögtön általánosítasz nőkre.
2016. júl. 18. 01:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Most gondolj bele, ha neked lenne egy barátnőd, aki egy külföldi pasassal beszélgetne kb minden nap facebook-on, mert barátok, akkor nem éreznéd magad rosszul?
2016. júl. 18. 15:30
 19/19 anonim válasza:
24%

Férfitársaim! Nem nagyon szoktam beleszólni egy-egy beszélgetésbe, de most olvasva titeket én is szeretnék írni.

Erre az egészre problémára csak egy megoldás van. De az hatásos. 20-22 évesen én is ezekkel a gondokkal küzdöttem, mint a kérdező is. Szenvedtem mert nem vettek még ember számba se a "nagyon kedves mindent a nem meglévő kémiára meg szikrára fogó" nők miatt.

Utána azt mondtam ebből elég. Mindenféle cucc nélkül elkezdtem edzeni, a magam hiúsága miatt is, és igen a nők miatt is. Lecseréltem idővel a ruhatáramat, és minden amit el lehet képzelni. Ja és elkezdtem lexar**ni a nőket.

Eltelt 6 év és most tartok ott, hogy ők szólítanak le engem és akarnak ismerkedni.

Természetesen nem azt akarom mondani, hogy mindenki évekig várjon erre.

Egyet kell minden sorstársamnak elfogadni mert mindenkinél ezt látom / hallom:

Szeretnél becsajozni? Kezdj el sportolni, járj jól kinéző ruhákba, vegyél 1 db faxsza férfi parfümöt. De mindenekelőtt: Ugyanúgy ahogy ők lexarják az egészet és vissza utasítanak mindenkit, ezt mi is megtehetjük.

LÁTSZÓLAG, le kell őket sza*rni. Semmibe venni.

A női agy egyetlen fontos gondolkodási módja:

Ami az enyém lehet nem kell, ami meg nem lehet az enyém az kell, de minden áron.

Lehet a nőknek lepontozni, meg a sok papucsnak is lehurrogni de a tény akkor is tény marad.

2016. júl. 19. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!