Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen személyiséggel van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen személyiséggel van esélyem arra, hogy valaha normális párkapcsolatom legyen?

Figyelt kérdés

Eléggé határozott, kiszámíthatatlan, makacs, kötözködő, főnökösködő, maximalista személyiségem van. Mindig győzni akarok, és sokszor nem számít a másik ember, előfordul, hogy gázolok és manipulálok a cél érdekében.

Mondták már néha, hogy túl őszinte és kegyetlen vagyok, mert ami a szívemen, az a számon.

Titokzatos jellemzőt is használták már rám, azért, mert mások szerint nagyon ingadozik az, hogy egyszer nyílt, máskor zárkózott vagyok.

A másik jellemzőm, hogy nagyon hangulatember vagyok, percenként képes változni a kedvem az önfeledt boldog és depressziós között is.

Érzelmeimet nagyon nehezen mutatom ki bárki felé.

Így röviden ennyivel tudnám magam jellemezni. Van esélyem arra, hogy valaki elfogadjon így, ezekkel a dolgokkal együtt ?

L

2016. júl. 17. 15:59
1 2 3
 21/23 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Szerintem semmi probléma nincs azzal,amit leírtál magadrol eddig...Nem értem hogy mi ez a kishitüség...Önbizalomhiányos vagy,vagy mi?
2016. júl. 19. 11:06
 22/23 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint, aki azt mondja magáról, hogy "de hát én csak őszinte vagyok" meg "ami a szívemen, az a számon", az az ember (általában) egyszerűen csak bunkó. És azzal, hogy így kinyilatkoztatja magáról ezt, elintézettnek látja a dolgot és felmenti magát az alól, hogy egyáltalán megpróbáljon ne bunkón viselkedni. Persze ez nem hinném, hogy ez akadály egy párkapcsolatban, mert számtalan bunkó embernek van kapcsolata.

Viszont: a főnökösködő, domináns személyiséget szerintem két típus viseli el: vagy egy teljesen papucs, mindenbe beleegyező ember, akinek épp arra van szüksége, hogy irányítsák, mindent elvisel, a hangulatingadozásokat, a kötözködést stb.; vagy pedig egy még erőszakosabb, még inkább domináns személyiség, aki pedig megpróbál betörni. Viszont ez utóbbi igencsak fárasztó és szerintem két dudás nem is fér meg egy csárdában sokáig. Ezek a játszmák kiszívják az emberből az erőt. Az első eset viszont, amikor találsz magad mellé egy papucsot, hát az meg biztosan nagyon unalmas egy idő után...

2016. júl. 28. 22:23
 23/23 anonim válasza:
Kerdezo, akkor te a totalis ellentetem vagy. En altalaban csak masok velemenye utan mondom el az enyemet. Sokszor helyezek magam ele mas embereket, es ugrok segiteni ha barmi problemaja van, akarkirol legyen is szo. Pont ezert sokszo eleg hulyen erzem magam, amikor valaki bunkozik, de en nem tudok visszavagni, hanem kedvesen valaszolok, amivel magamat is meglepem. Ilyen szemelyiseggel allandoan kihasznalnak, de ennek ellenere is ugyan ugy viselkedem. Szerintem a te esetedben jo, hogy celtudatos es eros jellem vagy es ha talalsz valakit, aki ugy, ahogy vagy elfogad, akkor lehet boldog parkapcsolatod.
2017. jan. 21. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!