Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen személyiséggel van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen személyiséggel van esélyem arra, hogy valaha normális párkapcsolatom legyen?

Figyelt kérdés

Eléggé határozott, kiszámíthatatlan, makacs, kötözködő, főnökösködő, maximalista személyiségem van. Mindig győzni akarok, és sokszor nem számít a másik ember, előfordul, hogy gázolok és manipulálok a cél érdekében.

Mondták már néha, hogy túl őszinte és kegyetlen vagyok, mert ami a szívemen, az a számon.

Titokzatos jellemzőt is használták már rám, azért, mert mások szerint nagyon ingadozik az, hogy egyszer nyílt, máskor zárkózott vagyok.

A másik jellemzőm, hogy nagyon hangulatember vagyok, percenként képes változni a kedvem az önfeledt boldog és depressziós között is.

Érzelmeimet nagyon nehezen mutatom ki bárki felé.

Így röviden ennyivel tudnám magam jellemezni. Van esélyem arra, hogy valaki elfogadjon így, ezekkel a dolgokkal együtt ?

L

2016. júl. 17. 15:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
98%
Lehet lesz kapcsolatod, de ha nem alakítasz a mentalitásodon, akkor ez nem lesz tartós. Feltételezem te se örülsz magadnak (hangulatingadozás, meg amúgy se írtad volna ki akkor), lehet sokat segítene egy pszichológus.
2016. júl. 17. 16:33
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Ez bipoláris szindróma?

Valószínűleg még ha valaki akarna is tartósan veled lenni, azt is eltaszítod majd egy idő után.

2016. júl. 17. 16:50
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

Ezzel a személyiséggel elüldözöd magad mellől a férfiakat.Nem hagyod nekik,hogy elfogadjanak,mert te nem fogadod el őket,de legalábbis sokat bántod őket.

Különben nem is olyan ritka az ilyen személyiség a nőknél,én több ilyet is ismerek.

2016. júl. 17. 17:35
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Uhh, szörnyen nehéz lehet veled együtt lenni. Mi nem passzolnánk, mert én is erős személyiség vagyok, de ez az érzelmi hullámvasút nekem sok lenne. :/
2016. júl. 17. 17:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Hell no
2016. júl. 17. 19:47
 16/23 anonim válasza:
100%

Normális és kölcsönös szeretetre vágyó férfi aki hamar ki is ismer, biztos, hogy semmit sem akarna tőled.

Haverom nővére ugyanilyen.

8 éve van egyedül....

2016. júl. 19. 10:38
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Én is majdnem ilyen vagyok, csak nem kötözködöm, nem vagyok zárkózott és depressziós sem. Nekem meg az a bajom, hogy mindenki kapcsolatot akar, amikor nem értik meg hogy nincs rá időm se kedvem. Elég a testiség, közös programok, szex. Két barátom volt, mindkettő vőlegény, el akartak venni. Miért nem lehet egyszerűen csak jól érezni magunkat másikkal, sokat szexelni és utazni?

Lehet bőven kapcsolatod.

23N

2016. júl. 19. 10:45
 18/23 anonim válasza:
90%

Kedves utolsó! Én egy depressziós és egyben egoista, csak "én vagyok a fa*sza csaj"-nak nem adnék ilyen ötleteket, hogy haverok, ismerkedés és szex meg társai.

Gondold csak el, lefekszik valakivel egy egyéjszakásra, ő belezúg, de ugye ott hagyják mivel "egyéjszakás" volt.

Még zárkózottabb még depressziósabb lesz. Az kéne még csak..

2016. júl. 19. 10:50
 19/23 anonim ***** válasza:

18, nem tanácsot adtam, leírtam amit átélek. Az volt a kérdés, hogy találhat-e ilyet. A depresszión és s a hangulatingadozáson dolgozni kellene, de ettől függetlenül találhat.

Mellesleg ha valaki beleszeret a puncimba, mert egy egyéjszakásban hogyan ismerne meg? Mibe tud beleszeretni a testemen kívül? Az ő baja. Ugyanez fordítva is, ha előre tisztázzák, hogy csak szex és egyéjszaás akkor a péniszébe fog belezúgni vagy mibe? Előre tisztázom, hogy nem akarok többet. Nem egyéjszakást írtam mellesleg hanem kötetlen kapcsolatot, közös programokkal.

2016. júl. 19. 11:01
 20/23 anonim válasza:
90%
Értem én. Egy kérdés. Te pasi aggyal gondolkodva, és a kérdező hozzáállását kiismerve, akarnál akárcsak barátkozni is vele?
2016. júl. 19. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!