Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom magára akarja tetovált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom magára akarja tetováltatni a kedvenc játéka egyik szimbólumát. Van jogom beleszólni, hogyha szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés

Most akar bejelentkezni a szalonba. Első tetoválás lenne, mégpedig egy számítógépes játékából egy szimbólum.

Őszintén szólva nem vagyok elragadtatva tőle. Szerintem meg is bánná.Lehet most szereti, de kétlem,hogy akár 5 vagy 10 vagy több év múlva is játszana még vele.

Nem tudom,hogy mennyire kéne beleszólnom? Nem akarok okoskodni a dolgaiba, de ezt tényleg olyan hülyeségnek tartom.

Én már magát a tetoválást is kicsit ellenzem, de ebbe nem szólnék bele.csak maga a minta meg még nagyobb hülyeség.

Mondjam neki?Vagy tartsam meg a véleményem?

Elég nagy felületre gondolja, szóval nem lenne olyan egyszerű leszedetni,hogyha megbánja.

Amúgy együtt élünk pár éve már és hosszabb távon tervezünk egymással.Ha csak az aktuális pasi lenne, akkor nem érdekelne.

2016. júl. 17. 06:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
#9 Aha, majd nézd meg az öreg néniket, hogy az évek során milyen rohadt nagy lukat csinál a fülbevaló a fülükben, és hogy milyen nevetségesen néz ki. Ráadásul értelmetlen hülyeség az egész. A tetoválást meg max eltakarod és kész. Ráadásul csak anak fog feltűnni hogy egy játék jele, aki ismeri a játékot, a többiek meg szarnak az egészre. És látod? Téged ugyanúgy nem lehet meggyőzni a szaros fülbevalóról, csak fújod a saját igazadat. :)
2016. júl. 17. 08:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hallod-e ki ne engedd a napra meg a levegőre.Nemám baja lesz....
2016. júl. 17. 08:06
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

Tudod mihez van jogod kincsem?

Véleményt nyilvánítani. És itt kifújt. Bele nem szólhatsz, az az ő teste, nem a tiéd.

2016. júl. 17. 08:20
 14/23 anonim ***** válasza:
11%
Ez csak is rajta és rajtad múlik. Ő, nagyon akarja, akkor úgy is megcsináltatja. Neked nagyon nem tetszik, búcsút intesz neki. Én, eddig, két nőtől vettem érzékeny búcsút tetkó végett.
2016. júl. 17. 08:23
 15/23 anonim ***** válasza:
Ilyen gyerekes felfogású férfit,Úristen. Anno imádtam a Barbikat,Nehogy magamra tetováltassam. 😁 Legalább kérjen pénzt a reklámért.
2016. júl. 17. 08:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Remélem WoW mert akkor FOR THE HORDE! Viccet félretéve nő vagyok, párommal mindketten játszunk, de szerintem soha nem jutna eszünkbe ilyesmit tetováltatni magunkra. Egyik ismerősöm hord ilyen szimbólumos nyakláncot játékból, szerintem az még rendben van, vagy valami ékszer, de tetoválá semmiképp. Próbáld meg vele megbeszélni, hátha neki is bejön ez az ékszer dolog?!

24/L

2016. júl. 17. 09:14
 17/23 RoseTyler ***** válasza:
A véleményedet nyugodtan mondd el neki, de fogadd is el, hogy a saját testével, azt csinál, amit akar.
2016. júl. 17. 09:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek 60%-a tíz éven belül megbánja vagy megunja azt a mintát amit magára tetováltat (legyen az bármi is)

Alapjában véve a barátod hülyeséget készül elkövetni (tudom, az ő korában én egy sportszimbólumot akartam magamra tetováltatni, utólag nézve évek óta nem is nézem azt a sportágat, így jó döntés volt végül nem megtenni).

Viszont beleszólni nincs sok jogod, elmondhatod a véleményed, megkérheted, hogy ne tegye meg, de az az ő teste, az ő döntése, egy párkapcsolat nem arról szól, hogy teljesen el kell veszíteni az egyéniséget és mindennek közös döntésen kell alapulnia.

2016. júl. 17. 10:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Véleményed lehet, legfeljebb nem veszi figyelembe. De a döntés az övé, mivel az ő testéről van szó.
2016. júl. 17. 10:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Az o teste.A velemenyedet kulturalt formaban elmondhatod,ha kivancsi ra.
2016. júl. 17. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!