Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány a suliban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliban, lejjebb történet. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban, nekem nagyon bejön, még az apját is ismerem, szinte a szomszéd utcában laknak. Azt nem tudom hogy én bejövök-e a csajnak. Volt olyan hogy fogtuk egymás kezét, vagy ő az én combom, meg hasonlók, ilyen jóformán jelentéktelen dolgok is. Hogyan utalhatok gyengéden arra hogy bejön a csaj? Nem megyek oda hogy szia, szeretlek mert akkor ha kiderül hogy ő nem bír engem akkor pofára estem. És nem is vagyok abban biztos hogy bír, mien jelei lehetnek? És én mit tudok tenni hogy belém zúgjon?
2010. ápr. 15. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt ne is mondd neki hogy szeretlek mert azzal a lendülettel kapsz egy kosarat.

Hivd el sétálni...azt ott kialakul..bókolj neki stb...

2010. ápr. 15. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már a combod is megfogta,akkor valószínűleg bejössz neki.Mellesleg mi van,ha megmondod neki nyíltan?

Semmi! Nem fogsz pofára esni,ez egy nagy baromság.Max.becsülni fogja,hogy így felvállaltad.Egy próbát megér,és ha nem jön össze,akkor sincs világvége.(Amúgy szerintem bejössz neki.)

2010. ápr. 15. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
séta...fagyi...bókok...flört...őszinte beszélgetések és mikor úgy érzed akkor elmondod neki nyíltan...
2010. ápr. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!