Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rühellem amikor olyat akarnak belém magyarázni, ami nem igaz és ezt a másik fél is tudja! :)
Undorító vagy!
De azért ha a feleséged nyáladzana más pasikra, akkor kicsapnád a hisztit, mint egy pisis 5 éves, ugye?
Nem? Nem a f_szt nem!
Nem kell ahhoz ismerjelek, hogy lássam miket írogatsz.
Mindenki látja.
Te magad mondtad, hogy van feleséged, de ne zavarjon!
Látom nagyon kínos neked a szitu, ezért tereled felém a szót. :)
Te ez a tipikus szenilis, paranoiás, ripacs ember vagy, akitől én rosszul vagyok!
Hányinger amit csinálsz!
Láttam másik témánál leírod az ideálodat, hogy vékony, csinos, zöld szemű, izmos lábú, nagy fenekű, barna hosszú hajú, stb.
Gondolom ez nem a feleségedre igaz.
Amennyiben az lenne, azt írtad volna, hogy a feleséged az ideálod.
Álszent vagy!
Minek vagy akkor vele, ha a sok ideálod közül egyikbe sem illik bele, mégis olyanokat hangoztatsz, amikből neked nem jutott...?
De azért képes vagy belemosolyogni a képébe minden nap, igaz?
Persze, valószínű azért írtad le...
Kit akarsz hülyének nézni?
Legalább megtanulnál hitelesen hazudni, de még az se megy.
De látom a te lelkedre nem lehet hatni, hogy ne legyél kétszínű azzal, akinek elvileg örök hűséget fogadtál.
Gondolom azzal tisztában vagy, hogy nem csak testi megcsalás létezik.
Majd visszakapod az élettől más formában.
Csak nem értem miért kell csinálni ezt a feleségeddel, nem hiszem, hogy megérdemelné...
Kérdező, elnézést, hogy szét offoltam a témát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!