Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnál hozzá ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnál hozzá ha félne a párotok, úgymond "félős" lenne?

Figyelt kérdés

Olyanra kell gondolni, hogy megijed ha hirtelen felemeled a hangod, a hirtelen érintéstől is néha, valamint kényszeresen menekül a konfliktus elől, és látszik rajta, hogy feszeng, és remeg. El tudnátok fogadni?

Higgadtan bármit meg lehet vele beszélni, ami konfliktus csak akkor menekül ha indulatos és veszekedés történik.

2016. júl. 15. 10:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Alapból olyan vagyok, hogy nem adok okot ilyen menekülésekre.

23/F

2016. júl. 15. 10:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Istenem, ahogy olvastam egyből egy kis remegő csivava jutott eszembe.

Hát én ennél hevesebb ember vagyok a magánéletben, úgyhogy nem hiszem hogy működne.

Viszont emberek között én is remegő csivava vagyok, mert nem bízom senkiben, mert rengeteget bántottak a saját szüleim is.

2016. júl. 15. 10:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Én nem

Mert én szeretek kicsit vitázni

Szerintem a legjobb egy kicsit ideges férfi,aztán átölelni és megcsókolni

2016. júl. 15. 10:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy ideig elfogadnám, de csak akkor, ha próbál ezen változtatni, ergo elmegy pszichológushoz.

Alapvetően higgadt ember vagyok, ritkán emelem fel a hangom, szerintem 6 éve kiabáltam utoljára, de néha indulatos tudok lenni, ha nagyon felbosszantanak (ami nehéz). És nem lehet mindig csak arra figyelni, hogy ne bántsuk meg a másikat - én sem várom.

Ráadásul annak biztos valami komoly oka van, hogy valaki ennyire fél. Egy lélekben egészséges ember ennyire nem ijed meg.

2016. júl. 15. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen emberrel eleve nem jönnék össze, ezeket a dolgokat kiszűröm. Aki ilyen, az forduljon szakemberhez.
2016. júl. 15. 10:52
 6/12 anonim ***** válasza:
lehet csak nevetett rajtad magában,ezért nem szólt semmit..mert nem tudsz veszekedni,és szánalmas is vagy
2016. júl. 15. 11:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát ha úgy vesszük, akkor el tudnám fogadni, ez nem tartana vissza önmagában attól, hogy összejöjjek vele, DE elvárnám, hogy elmenjen pszichológushoz, mert ez nem normális, és mélyebb probléma lehet.

Ha igyekszik tenni ellene, akkor nem olyan gáz. Ha beletörődik, akkor igen.

2016. júl. 15. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen kapcsolatban, de ott meg azért nem lehetett megszólalni mert rögtön a legkisebb dolgokért is dührohamot kapott.

Szóval nem örülnék neki, mert, az érzékenysége miatt kerülni kellene a problémák megbeszélését, amik maguktól úgysem oldódnak meg, én meg ettől válnék frusztrálttá vagy ingerültté, pont olyanná akitől ő menekül.

Az is zavaró lehet, hogy őt semmiért nem szabad kérdőre vonni, nehogy kiboruljon. Egy normális kapcsolatban lehet sőt kell tudni beszélni mindenről, csak akkor érthetjük meg a másikat.

2016. júl. 15. 12:05
 9/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Jajj,ilyet nem! Nem tudnék vele lenni. Gondold el,az életben egy csomó konfliktus és bizony olykor-olykor hangok felemelése,idegesen vitatkozás. Ehhez már az is elég,ha az ember pár napig feszült légkörben kénytelen dolgozni,sok van a vállán,valaki még ennek tetejében fel is húzza és ha ez meg van überelve azzal,hogy veled is van akár egy hangyafaxnyi problémája,már fentebb van a hang. Jajj,ha nekem ezért elkezd sírni,menekülni...

Az életben néha ütközések vannak és ez nem mindig megy suttogva.

Fordulj szakemberhez,mert ez nemcsak párkapcsolatban vállalhatatlan,de az élet egyéb területein,pl. munkahely,ahol sok ember dolgozik együtt+egy nem túl kedves főnök.

Ez lehetetlen.

2016. júl. 15. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem csak a vitatkozás, mert én is utálok veszekedni, hanem elemi emberi megnyílvánulásra is hiperszenzitíven reagál. Ha tegyük fel eltüsszentem vagy elnevetem magam valamin a ha vígjátot nézek, akkor összerezzen? Gondolom baráti társaság, strand, mozi, koncert, háziállat is kilőve. Így nem lehet valakivel együtt élni.
2016. júl. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!