Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok sose kérne tőletek semmit?
Figyelt kérdés
Nem kér se szívességet se semmit, még akkor se ha tök egyszerű dologról van szó, még ha én ajánlom fel a segítségem akkor se fogadja el.
23N
2016. júl. 4. 17:55
2/6 anonim válasza:
ha ott szenvedne magában, és tudatában lenne, hogy én tudok segíteni neki.. akkor igen.
3/6 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Nem zavart még senkit.
4/6 anonim válasza:
El sem tudom képzelni milyen lehet egy ilyen kapcsolat
26/F
5/6 anonim válasza:
Igen, engem zavart. Végre sikerült egy kicsit rádöbbentenem a párom, hogy nem, nem teher nekem, ha segítek neki, nem, nem lesz kevesebb, ha segítséget kér és társai. Amikor meló miatt három hétig nem tudott elintézni valami fontosat, és hatvanadszorra mondtam, hogy elmegyek, ha szeretné, végre rábólintott... Nehéz eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!