Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetném vissza az önbizalmam? (kép is)
Van barátom már lassan 2 éve,nagyon szeretjük egymást.Ám mostanáan nem tudom mi van velem..hirtelen rámjön,hogy én nem vagyok elég jó neki..hogy kicsi a mellem,a hasam nem elég lapos,combom csúnya...Pedig a barátom egy jelét sem mutatja.Mindig mondja,hogy csini vagyok és kíván...nem tudom..régen duci voltam,és rámjön,hogy ocsárolom magam:S Most meg fog.gátlót kezdtem el szedni és félek,hogy hízok.Egyszerűen nem tudom a fejemből kiverni ezeket,pedig kikell!Hogyan nyerhetem vissza a régi önbizalmam?Szeretném,ha nem ostoroznám magam ilyennel:S Vagy fogynom kellene?De mivel?
fa szom,te aggodsz?pfff,a tested szerintem jo,nezd nem kell lefogyni,es a foggatlo sem hizlal,aki ezt mondja az parasztsagot beszel,csak azert talaltak ki paran mert koverek es ez egy kifogas hogy szed fogamzasgatlot es attol hizott igy el,de szerintem ha megis akarsz a "tokeletesseghez" kozeledni akkor reggelente egy felora torna,csodakra kepes hidd el,tapasztalat.22/F
clyde
én nem mindig látom így...szemüvegem is van meg fogszabim,amikkel semmi bajom...de abarátomnak van néhány csaj haverja,oszt.társak..koliból..és néha hozzájuk hasonlítom magam:hogy nekik milyen szép arcok van,vagy foguk...vagy milyen csinosak....és iylenkor jön a gondolat,hogy én meg..
pedig én nem voltam ilyen:S Volt önbizalmam..
a fogamzasgatlo odateszi a hormonrendszeredet.munkatársaim is mesélik h nem akart velük lefeküdni a feleségük,és amint abbafejezték a gyógyszer szedését,minden a régi lett.nem véletlen mondják h ép testben ép lélek.én nem szedek semmi gyógyszert kb 14 éves korom óta,és nem is voltam beteg.nem hiszek az ilyen sz@rokban.hidd el ez lehet a gond.
23/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!