Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta szünetelni szeretne. Nagyon szeretem. Mit tehetnék?
nezd,en 22/F vagyok,en is kertem csajtol szunetet,azert mert mar nem kedveltem,olyan nincsen egy kapcsolatban hogy szunet,vagy egyutt vagytok vagy nem,ennyi,lehet ti lanyok maskeppen latjatok a helyzetet,de ez igy van hidjetek el.
clyde
Sajna ha már így kimondta akkor vége!A szünet(BAROMSÁG) szerintem csak a nyugodt szakítást segíti elő!Ne legyen igazam!
Mit tudsz tenni?Max. uralkodni az érzelmeiden!A szerelem ha az egyik félnél elmúlik ,és a kiábrándulást kezdi hangoztatni,ott már szeretet sem igen maradt!Szerelmes csak egyszer lehetsz ugyanabba az emberbe!
Szerintem a szünet a legnagyobb baromság amit ember valaha kitalált egy kapcsolat során. Ha szeretsz valakit nem kell gondolkodnod, ha meg nem, kár áltatni magadat is és a másikat is.
De ez csak az én véleményem...
Viszont, ha ő maga mondta, hogy nem érez szerelmet, szerintem a szünet végén sem fog, függetlenül attól, hogy folytatjátok-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!