Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások miről tudnak beszélgetni az ellenkező nemmel?
Figyelt kérdés
Én valahogy semmiről nem tudok lányokkal beszélgetni. Nem izgulok, csak egyszerűen nincs téma. Mindig csak az első 2-3 alkalomig jutottunk el, tovább nem... Sok minden van, ami érdekel, de mindig ugyanaz legyen a téma?
El nem tudom képzelni, hogy mások hogyan haladnak egyik randiról a másikig. Nyilván nem megy úgy, hogy mindig csak filmek, közös érdeklődési kör, stb. Hát még a házasok! Őket még annyira se tudom elképzelni...
Írhat bárki. Ti miről beszélgettek a nőkkel/férfiakkal? Oké, hogy nem kell megállás nélkül, de azért egész nap se lenne jó hallgatni...
2016. júl. 14. 13:47
21/21 anonim válasza:
Ha megtudtál róla sokmindent, hogy ő miket szeret, ő is tudja rollad, akkor ha van közös téma abba el lehet merülni egy teljes találkozón keresztül, ha van több közös kedvelt akármi akkor mégtovább. Ha kifogynál a témábol kérdezd meg, meg mindig kérdezd meg, hogy " milyen új filmeket látott stb " ha ne lenne ideje filmeketnézni hívd el moziba, meg ijen ++ dolgokat így a szimpátia is magasodik (de a fogalmazás képességem nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!