Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások miről tudnak beszélgetni az ellenkező nemmel?
Én valahogy semmiről nem tudok lányokkal beszélgetni. Nem izgulok, csak egyszerűen nincs téma. Mindig csak az első 2-3 alkalomig jutottunk el, tovább nem... Sok minden van, ami érdekel, de mindig ugyanaz legyen a téma?
El nem tudom képzelni, hogy mások hogyan haladnak egyik randiról a másikig. Nyilván nem megy úgy, hogy mindig csak filmek, közös érdeklődési kör, stb. Hát még a házasok! Őket még annyira se tudom elképzelni...
Írhat bárki. Ti miről beszélgettek a nőkkel/férfiakkal? Oké, hogy nem kell megállás nélkül, de azért egész nap se lenne jó hallgatni...
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Így tényleg elég könnyűnek tűnik, csak ott élesben valahogy ezek a napi történések, stbstbstb valahogy túl hamar lemorzsolódnak. :)
Ne kombináld túl, hogy te most egy nővel beszélsz vagy egy férfival. Ugyanúgy emberek vagyunk mind, nem valami más bolygóról jött faj. :-) Ne láss bele egy beszélgetésbe már rögtön sokkal többet, mert nem biztos, hogy a másik fél is azért beszélget veled, hogy több legyen. Rögtönözz, nem kell témákat kipipálni. Ja, és ne legyél tapló, és ne ajtóstól ronts a házba. :-)
Engem mostanában sikeresen félreértett valaki, aki már az elején kombinált, pedig egyértelműen tudtára adtam, hogy nekem az csak beszélgetés és semmi több, ráadásul az sem esett le neki, mennyire nagyon különbözők vagyunk, amit nem lehet összecsiszolni, és ebből lehet ugyan barátság, de kapcsolat nem. Erre is figyelj oda, hogy kivel milyen szintet érhetsz el. Egy kapcsolat nem jó, ha csak megalkuvás, mert jó lesz az első ellenkező nemű is, akibe belefutsz, aztán szemet húnysz a kibékíthetetlen ellentétek fölött, ennek nem szokott jó vége lenni. Az én beszélgetőpartnerem efölött elsiklott, és amikor direktben beszéltünk erről, akkor sem igazán értette meg a problémát, de leállt. Bízom benne, hogy azért tanult az esetből, és szerzett némi beszélgetési rutint.
Érdekes én meg a saját nememmel nem találok közös témát soha.
Pasikkal azért könnyebb, mert érdekük fűződik a beszélgetéshez, ha tetszem nekik.
Attól függ. Most írok pár témát, ezeket így apámmal, legjobb fiú barátommal, fiú haverokkal, párommal szoktuk emlegetni, ők az ellenkező nemű ismerőseim :D A teljesség igénye nélkül: sportok, filmek, zene, politika, társadalmi problémák, autók, videojátékok, vallások, aktuális hírek, pszichológia, csillagászat, könyvek, irodalom, személyes élmények/emlékek, érdekes cikkek amiket találunk a neten, munkahelyi/sulis dolgok, stb stb stb. AKÁRMIRŐL lehet beszélgetni, ami úgy általában érdekel, vagy éppen csak olvastál róla valamit és épp aznap picit foglalkozol a témával, nem kell túlbonyolítani.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!