Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Nektek mennyire számít a külső egy tízes skálán?
Értelemszerűen 10es az, ha kizárólag a külső számít, 0 pedig ha a külső teljesen elhanyagolható.
(És ez nem siránkozó kérdés, hogy biztos ronda vagyok és azért kérdezem ezt, nem tartom magam rondának :) )
Nekem 10/7-es szinten számít egyébként a külső.
Kort és nemet is írjatok.
20/F
Ha a kérdés leírását nézzük, 5/10; ugyanolyan fontos a kinézet, mint a személyiség. Ugyanakkor nem jönnék össze olyannal, aki nem tetszik, szóval ez elég csalóka.
26 és hím
Nem igazán értem az elképzelést. Ha a külső 7/10, akkor a belsőre automatikusan 3/10 jut, vagy mi? :D
Fogalmam sincs, mit mondhatnék. Azzal jövök össze, akibe már beleszerettem, és arra akkor is képes vagyok, ha az illető megjelenése alapvetően nem jön be. Voltam odáig számomra 4/10-es csávóért is. Biztos nálam is van egy határ, de egyelőre nem tudom, hol.
Párkapcsolathoz 10/5.
Ha többet írnék mint 5, akkor az azt jelentené, hogy a külső fontosabb a belsőnél, pedig egy párkapcsolatban, amit hosszú távra tervez az ember ez egyáltalán nem lenne igaz.
Csak szexhez min. 10/9.
7 36/F
Nahát! Van akit zavar a szimmetria? Ezek szerint az én elszabott ábrázatom is tetszhet valakinek? :D
Nekem 10/10.
A legfontosabb dolog egy nőben, hogy tetsszen, csinos legyen, nőies, formás és igényes magára.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!