Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mitt jelent a külső?
Figyelt kérdés
nnyilván külső alapján kerestek, de mit is jelent pontosan? Vegyünk egy átlag pasit, a 90% nagyjából ilyen: 175 cm, 75 kg. Szinte egyformák! A nőkből van többféle: homokóra, alma, körte (dinnye...)
... a szokásos női hazugságokból (nem külső alapján keresünk, a belső fontosabb, stb.) most nem kértünk, ha ezen most felháborodtok, akkor mondjátok meg, társkeresőn miért kap egy pasi választ minden harmadik levelére, a másik meg minden 50.-nedikre.
2016. márc. 28. 21:50
1/9 anonim válasza:
általában azt mondják a külső megfog, a belső megtart viszont én neten ismerkedtem szóval ez nálam forditva volt, a belső megfog a külső megtart
2/9 anonim válasza:
Sajnos nem lehet bekategorizálni milyen vonásoktól lesz valakinek helyes az arca. Az tuti, hogy ne legyen ápolatlan (zsíros haj, koszos ruha,csupa pattanás), kövér vagy csontvékony. Ezenkívül a külsőnél a legtöbb lány száméra fontos az öltözködési stílus is.
3/9 VirágésBence válasza:
A külső egyébként kisugárzástól eltekintve is nagyon sok mindent elárul egy személyről, kezdve az öltözködési stílusánál, ha végigsétálsz figyelmesen egy forgalmas utcán, akkor ki tudod szűrni, hogy ki mennyi időt fordít öltözködésre, a színek, minták, stílusok összeválogatására, ki mennyire szélsőséges, mennyire viszi túlzásba vagy mennyire nem törődik vele, kinek milyen a stílusa, kezdve a színektől a fazonokig, valaki lehet nagyon fekete vagy nagyon színes is, valaki a lazább cuccokat kedveli, van aki az elegánsabb vonalon fut, van akin nagyon látszódik, hogy igazából az önálló stílusa csak instagram és tumblr inspirációk, néha még a zenei ízlését is ki lehet találni a ruháiból. Akárki akármit mond, ha nem is veszi figyelembe, de egy ember ruházatán látszódik az anyagi helyzete is, a ruhák márkája, minősége, anyaga stb. és ezek mellett az is látszódik, hogy ki mennyire vág fel a pénzével, na ez az amit pl én is meg szoktam nézni, mivel olyan suliba járok, ahol nagyon sok jó anyagi helyzetű diák van, így minden nap találkozok ilyennel is és olyannal is és egyszerűen utálom, ha valaki felvágós. A másik ami az öltözködésen kívül észrevehető, az a bőre és a haja. Ma már egyre több páwa meg swag meg mit tudom én milyen gyerek van, az ecsetről a fejükön akár 100 méterről is kiszúrhatók és ez is sok mindent elárul egy emberről, vagy pl egy férfi szakálla is megmutatja, hogy az a férfi mennyire igényes és egy szép bőr is sokat "dob" a megjelenésen. Nőknél a kiegészítők visszafogottsága vagy esetleg túlzása is sok mindent elmond, a tetoválások, piercing... Nagyon sok minden megfigyelhető egy emberen és néha meglepő, hogy mennyire mást mutat a külső, mint amilyen valójában az az ember, és ez lehet negatív és pozitív is, én nem szeretek külső alapján ítélni, már csak a tapasztalataim miatt sem, de ha valaki nagyon igénytelenül fest az biztos, hogy taszítani fog, mert nálam az igényesség alap és van ennek a fordított verziója, amikor valaki annyira túlzásba viszi a kinézetét, hogy az már taszító, ezzel a két véglettel biztosan nem állnék szóba, de a köztes megoldások jöhetnek és érdekesek lehetnek. Az, meg hogy kinek milyen az arcformája, hány centi magas, milyen a testalkata az már teljesen a genetikától függ és én úgy tekintek erre az egészre, hogy szerencsés, akinek jó génjei vannak, kellemes ránézni, de attól a többiek is lehetnek ugyan olyan szimpatikusak.
4/9 anonim válasza:
Már megint ez a debil kérdés? Nem tudom te merre élsz, de errefelé egyáltalán nem néz ki minden férfi ugyanúgy.
5/9 anonim válasza:
Csajkáink kedvence a vékony alkat sok izommal. Ez a szélesebb/kövérebb alkatúaknak még 50.000 év tornával is elérhetetlen.
6/9 anonim válasza:
ha vastag a pénztárcád mindegy hogy nézel ki
8/9 anonim válasza:
legyen nagyon izmos, de közben vékony, kék szem, szőke haj, magas stb stb. ezt akartad hallani, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!