Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Karrier és pénz vagy igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karrier és pénz vagy igaz szerelem? Melyiket választanád, ha tehetnéd?

Figyelt kérdés
Jó karrier lehetőséget, ami sok pénzt termelde sok időd elmegy vagy a szerelmet, párkapcsolatot, amikor megtaláltad az igazi párod, aki mellett igazán boldog vagy?
2016. júl. 13. 20:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

20:53

Persze legjobb esetben jó lenne, ha mindkettőt lehetne együtt..

De, ha olyan a munka, amivel tarthatatlan egy normális kapcsolat.

2016. júl. 13. 20:55
 12/22 A kérdező kommentje:

20:54

Egyetértek veled. Én nem is adnám fel semmiért sem a kapcsolatom, nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen párt találtam, és hogy ennyire őszintén szeretjük egymást.

Szóval ez a kérdés csak elméleti, mert feljött ilyen téma, és kiváncsi vagyok a többség mit választana.:D

2016. júl. 13. 20:56
 13/22 anonim ***** válasza:

pénz.

Karrier kell a fenének, nem vagyok munkamániás.

Szerelem kihülhet, másik fél bármikor elhagyhat.

választom a pénzt, nyugodt életet egy napsütötte tengerparton egy luxusvillában.

2016. júl. 13. 21:03
 14/22 anonim ***** válasza:
24%

Az eletre szolo igaz szerelmet es boldogsagot :)

Csak sajnalni tudom azokat akik ezt penzre cserelnek...

2016. júl. 13. 21:07
 15/22 anonim ***** válasza:
Igaz szerelmet valasztanam
2016. júl. 13. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Bud Spencernek sikerült összehozni a kettőt, ha ő képes volt rá, én is. Ha választani kell, akkor valamelyik mégsem lenne olyan jó választás, mint látszik, a kérdés, hogy mit súgnak a megérzéseim. Szóval én nem választom, és normális esetben nem is kell.
2016. júl. 13. 21:19
 17/22 anonim ***** válasza:
#8: A kulcsszó: "feltételezzük". No comment!
2016. júl. 13. 21:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem választanék, mindkettő kell.
2016. júl. 13. 22:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyértelműen az igaz szerelmet!

Pénzem van bőven, gazdag családba születtem, karrierista nem vagyok, de azért egész jól haladgatok az egyetemmel. Meg amúgy is, karriert pénzt bárki képes teremteni, csak akaraterő kérdése. A szerelemet viszont hiába akarod, sőt minél jobban vágysz rá, annál nehezebben jön össze. Az igaz szerelemhez elsősorban kitartás kell, türelem , türelem és még sok türelem, s persze azt is bele kell kalkulálni, hogy soha nem jön el.

2016. júl. 13. 22:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Igaz szerelem.
2016. júl. 13. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!