Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így miben tudunk segítségére lenni valakinek?
Rengeteg az alapkérdés,amire akár biológia órán is megkaphatnák a választ!Sok válasz meg kritikán aluli!Ennyi trágárság,butaság,hozzá nem értés!Szomorú!Azt hittem ez egy hasznos dolog,lehet hogy tévedtem?A valóban hasznos tanácsok sokszor elvesznek,a sallang között!
Mire jó ilyen formában ez az egész,kérdezz-felelek!?
Tudod nagyon "elkeserítő" a tény, hogy milyen buta kérdéseket tesznek fel, miket csinálnak meg a fiatalok és utána ide jönnek kérdezgetni, ahelyett hogy odafigyelnének órán.
Pl. "Lefeküdtem a barátommal, nem védekeztünk, lehetek terhes?" Ezt pedig elmondják biológia órán, vagy külön felvilágosító órán (nekünk anno olyan is volt).
A korlimitet hogyan gondoltad? Mindenki bedugja a gépéba a személyiét hogy nesze, én már elmultam 18 XDD
a legtöbb oldalon kérik a születési évedet de nem nagy cucc regelni nagykorúként. Kirakják a megfelelő figyelmeztetést, de semmi mást nem tudnak csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!