Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvben tudom, mit kell tennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvben tudom, mit kell tennem, de ezt a gyakorlatba hogyan ültessem át?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja próbálok feldolgozni egy szakítást, 2 éves, rosszul működő kapcsolatból léptem ki, de nem önszántamból:S Tudom, vagyis tudnom kéne, hogy jobb nekem a féreg exem nélkül, de nem bírom feldolgozni, hogy már nincsen rám szüksége, miközben én még ma is hiányolom néha. Eljárok szórakozni, ismerkedek, tehát elvileg jó úton haladok, de a gyakorlatban másképp veszem észre, sokszor eszembe jut, és fizikailag, lelkileg gyakran rossz érzés fog el miatta. Hogy szabaduljak meg a kínzó emlékektől? Olvastam, hogy nem elfelejteni kell, mert az képtelenség, hanem másik helyet találni neki a szívemben. Ennek mi a módja? Az érzéseimet nem tudom irányítani, ha fáj, akkor fáj. Mit jelent az elfogadás? Ez lenne a helyes, de ezt gyakorlatban hogyan valósítsam meg? Hogy érjem el, hogy ne zakalasson fel, ha róla kérdeznek, vagy neadjisten összefutnék vele? Szeretnék végre kiegyensúlyozott lenni, és igyekszem a saját érdekemben erőt venni magamon, de sokszor úgy érzem, nincs eredménye. 20/L
2010. ápr. 15. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Wow!

Végre egy összeszedett, értelmesen leírt kérdés...

Elúször is: egy dolgot tudnod kell. Minden egyes alkalommal, amikor arr az emberre gondolsz, újra meg újra a "lángok közé veted" magad. Javasolnám, hogy próbálj meg e lehető legkevesebbet gondolni rá. Ha mégis eszedbe jut, akkor azonnal tereld el a gondolataidat. Ilyenkor már csak Önmagadat sajnálod sajnos, semmi egyéb nem történik. Mindenképpen jót tehet a sport. Ahoz, hogy mind a lelked és mind a teseted egyensúlyba kerüljön, fontos, hogy a tested is ápold, azaz mozogj sokat, így könnyebben "elégetheted" magadban a sok negatív gondolatot amit az exed emléke benned ébreszt. Látom azért eljársz, jó úton haladsz, bele fogsz botlani hamarosan abba a pasiba, aki számodra a leginkább megfelelő lesz.

ezután már rohamosan enyhűlni fog a fájdalom amit érzel és végűl közömbössé fog válni az emlék.

Igaziból, egyszer még annak az ideje is elérkezhet, hogy "hálás" leszel ennek az embernek, hogy tettével ilyen sokra megtanított.

2010. ápr. 15. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igazad van, elfelejteni nem tudod, de ha rosszul működött a dolog, akkor minek akarsz neki más helyet találni a szívedben? Ha ismerkedsz, eljársz szórakozni akkor tényleg jó úton jársz, próbálj minél többet randizgatni, és hidd el előbb-utóbb már nem fog olyan nagy jelentőséggel bírni. Csak is rajtad múlik, hogyan tudod ,,semlegesíteni" a problémát, mert akárki akármit mond, az érzéseink is az agyunkban születnek és nem a szívünkben, úgyhogy fejben dől el az egész... :)
2010. ápr. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!