Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan, hogy a szép nők bunkók, lenézőek, beképzeltek és buták?

Figyelt kérdés

Egy kevésbé szép lány is lehet ilyen, mégis a szépek vannak elítélve, hogy biztosan kihasználnak mindenkit, beképzeltek, nincs jó személyiségük.

Közben meg sok szép lány van, aki nem ilyen, de őket is ennyibe veszik és csak megdugni akarják, megismerni nem.

2016. júl. 11. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Komolyan, beszarok rajtatok. Tálcán kínálja fel magát nektek az összes atomkan, ti meg sírdogáltok, brühühü, mert magányosnak érzitek magatokat. [link]
2016. júl. 11. 20:08
 12/21 Noren1989 ***** válasza:
52%

MAGASVÉKONY, visszatértél??

No, szóval, kiemelném, h "Közben meg sok szép lány van, aki nem ilyen,". Igen, szóval ők a statisztikában sajnos alulmaradnak a magamutogató pitsák létszámával.

26/F

2016. júl. 11. 20:27
 13/21 Noren1989 ***** válasza:
52%
*Rohadt általánosítás....pfejjj.
2016. júl. 11. 20:28
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
Mert találkoznak párral, mert valljuk be a legtöbb szép ÉS mű nő tényleg nem egy észkombájn, mert tudja hogy szép és úgy érzi ettől felsőbbrendű lesz, és ebből ítélnek hogy akkor MINDEN nő ilyen.
2016. júl. 11. 20:42
 15/21 anonim ***** válasza:
63%

A szép lányok azokkal a srácokkal bunkók, akik nem tetszenek nekik

És ez tényleg így van. Elhiszem hogy egy jóképű/izmos/magas/stb sráccal nem bunkóak, de aki nem tetszik nekik valami miatt, azokkal tudnak azok lenni.

2016. júl. 11. 21:00
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom. En nem vagyok csunya es okos is vagyok, a pasik tobbsege megis fel tolem :/
2016. júl. 11. 22:04
 17/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem mindegy, hogy szép vagy "plázacica" típus. Nem kellene összekeverni. Az igényes nők, akiket érdekli a külsejük IS, azokat mondhatjuk szépnek. Azokat a nőket pedig, akiket CSAK a külsejük érdekli, na azok a buták és felszínesek. Van különbség!
2016. júl. 11. 22:14
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként sok nô nem azért bunkó meg lekezelô, mert rosszindulatú lenne és ezért tudatosan csinálja, hanem mert nem tudja, hogy kell viselkedni, és nem is tudja magáról, hogy ô most a másikkal szemben bunkón viselkedik.

Valahogy az a tévképzett terjedt el, hogy az udvariasság az valami egyirányú dolog, ami arról szól, hogy a férfiaknak hogyan kell bánniuk és közeledniük a nôkhöz. Pedig alapból ez egy kétirányú dolognak kéne lennie, amibe ugyanúgy beletaryozik az is, hogy a nô hogy bánik a férfival és hogyan fogadja a férfi közeledését.

Ennek meg sajnos nincs meg a kultúrája, a legtöbb nôben meg nincs meg az a fajta belegondolási-képesség (amit manapság érzelmi intelligenciának szoktak nevezni), hogy a másik szemszögébôl is felmérjék a dolgokat.

Pl. a legtöbb nôben fel se merül, hogy mennyire lekezelô az a hozzáállás, hogy én vagyok a nô, tehát a legtöbb, amit hajlandó vagyok tenni egy ismerkedés során, hogy kegyeskedem elfogadni a másik közeledését. Azt hiszik, hogy ettôl lesznek NÔK (mert hogy értük "küzdeni" kell), pedig az igazi NÔ pont attól volt igazi NÔ, hogy meg tudta gyôzni a férfit, hogy érte érdemes küzdeni.

Vagy teljesen alap dolog, de döbbenetes módon veszik természetesnek a nôk azt, hogy vagy válaszra se méltassák egy férfi közeledését (ami az alap udvariassági szabályok szerint egy kifejezetten durva sértés a nô részérôl a férfi felé, amihez valami nagyon durvát kellett volna elvileg tennie), vagy hogy ismerkedés közben egyszercsak szó nélkül eltûnnek.

Arról mâr nem is beszélge, amikor rengeteg nô eleve úgy álla férfiakhoz, hogy ezek úgyis csak megdugni akarnak, és végig azt keresik, hogy milyen jeleket találnak, amibe bele tudnak körni, és bele tudják magyarázni, hogy 'na ez is megint csak dugni akart'.

A legtöbb nô számára ez egy teljesen természetes hozzáállás, bele se gondolva, hogy ez egy mennyire szexista és sértô hozzáállás - ami külön ironikus annak fényében, hogy közben meg gyakran mást sem hallani, mint hogy azok a "szexista férfiak"...

2016. júl. 11. 23:40
 19/21 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Szerintem sok srác a diszkókból indul ki. Ott a nappal normális lányok is tudnak érdekesen viselkedni. :D Ez tény, hogy nem minden szép nő bunkó. Sőt...
2016. júl. 12. 01:29
 20/21 Gábor19... ***** válasza:
64%

Tapasztalt.. Jó, persze nem minden csaj ilyen, de a többségükre azért' jellemző..

De igy legalább nyugodt lelkiismerettel tudok én is bunkózni velük:D

2016. júl. 12. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!