Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha közös programra mentek barátnőtökkel, akkor az anyagiakat felesben álljátok? És ha igen, ehhez Ő, hogy viszonyul?
Felesbe.
Az eddigi barátnôim pont ugyanolyan magától értetôdônek vették, mint én.
Attól függ mi volt a program. Ha valami alacsonyabb költségvetésű (fagyi, mozi, színház, állatkert, éttermi vacsi, stb.), akkor hol ő, hol én.
Ha nagyobb kiadás (nyaralás, hosszú hétvége), tehát nagyobb utazási- és szállásköltség van, akkor felesben.
Ezért kell feminista nő, na ő biztos nem hagyná, hogy neki fizessenek
Lehet még az én részem is kifizeti
Én pont a női oldal vagyok, de nálunk a kapcsolat elején elvárás nem volt, de nem ugrottam a pénztárcámért ha meghívott egy kávéra.
Most már jó pár év után, összeköltöztünk, de most is általában felesben oldjuk meg, értsd, adott programot fele-fele, vagy van, hogy egyszer ő fizet, legközelebb én, sosem volt ebből probléma.
Kisebb dolgoknál pedig nem is foglalkozunk ezzel. De a klasszikus értelemben vett közös kassza nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!