Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megalázkodtam szakítás után a volt barátom előtt, mit gondolhat rólam?
Ennél kicsit több információra lenne szükségünk.
Hogyan alázkodtál meg?
Miért?
Ez mindig benne van a pakliban, ha egy pár egyik tagja szakít. A másiknak mindig rossz és egy ideig próbálkozik, hogy meg lehet-e másítani a döntést.
Szerintem nem gáz, hogy még szereted és ha a srác normális, akkor megérti, hogy még keresed, bár ha végleges akkor jobb lenne, ha nem tennéd, mert így nehezebb lesz elfelejtened.
Ha szerettétek egymást valóban, akkor csak azt látja, hogy szereted őt...
Ha tényleg elszeretnétek "válni" egymástól, én úgy gondolom, hogy jobb, ha nem teljes elzárással oldjátok meg... Tudtok beszélni, és meglenni... Ha pedig nem bírjátok egymás nélkül az kifog derülni rövidesen... Csak legyél nyugodt! Közben próbálj meg barátokkal lenni... Én is most hasonló szituációban vagyok...Eléggé hiányzik, és sz@r meg minden, próbálok találkozgatni minél több emberrel, és nem egyedül marni magam...
Közben váltunk néha sms-t...
Lehet azonban, hogy nem jó megoldás, de nekem egyenlőre megnyugtató...meglátjuk mi lesz...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!